Acer marka laptop SSD nasıl takılır.

evet hocam
1.siz 250gb ssd li aldınız laptop u fakat 128 gb bir ssd var
2. ssd dizk yönetiminde ve biosda gözükmüyor
3.siz vidalarda aşınma var diyorsunuz
yani hocam bence sizin ssd yi alıp yerine çalışmayan bir ssd koydu
Aynen büyük ihtimalle öyle yani başka bir açıklaması olabilir mi başka bir durum söz konusu olabilir mi satın aldığımda 128 lik ise gözükmesi gerekirdi

Aynen büyük ihtimalle öyle yani başka bir açıklaması olabilir mi başka bir durum söz konusu olabilir mi satın aldığımda 128 lik ise gözükmesi gerekirdi
hocam en iyi senaryodan düşünelim 1 kere diyelim bilgisayarcı hiçbirşey almadı
1.siz 256 gb ssd aldınız fakat sistemde 128 gb ssd var
2.si vidalarda aşınma var diyorsunuz

Ama sadece hdd kısmında aşınma var hatta torna vida kaymasından dolayı çizilmiş acaba ben ni yanlış hatırlıyorum 128 lik olabilir mi

Ama sadece HDD kısmında aşınma var hatta torna vida kaymasından dolayı çizilmiş acaba ben ni yanlış hatırlıyorum 128 lik olabilir mi
hocam attığınız linkte 256 gb yazıyor bende baktım az önce

Ve de sizi destekleyen diğer unsur HDD yi 2 ye bölüp 290 610 yapması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam attığınız linkte 256 gb yazıyor bende baktım az önce
https://www.hepsiburada.com/acer-as...bilir-bilgisayar-nh-gxbey-007-pm-HB00000JOYL7 hocam link karışmış olabilir bu sanırım benim pc

ssd bozulmuş o zaman

Son düzenleme:
Yardımın için teşekkürler hocam
ya hocam durduk yere bilgisayarcının günahını aldık :D

olsun ama yinede hdd yi iki parçaya bölmemeliydi

ya hocam durduk yere bilgisayarcının günahını aldık :D

olsun ama yinede HDD yi iki parçaya bölmemeliydi
Aynen öyle bide içini açmış olduk garanti bitti :D hallediyim de garantide önemli değil gerçekten oyunlarda ve açılışta çok bekletiyor

Aynen öyle bide içini açmış olduk garanti bitti :D hallediyim de garantide önemli değil gerçekten oyunlarda ve açılışta çok bekletiyor
ısı değerlinden dolayı zarar görmüş desek ilk başta pc yi niye hdd den kuracakki pc sıfır iken vermiştim bilgisyaracıya

garanti gitmemiş olabilir hocam bence siz birgün pc nin sd dini çıkartıp tekrar yerine takın sonra bir format diski hazırlayın sonra format ekranında ssd gözükürse ssd ye kurarsın gözükmezse format atmazsın

ısı değerlinden dolayı zarar görmüş desek ilk başta PC yi niye HDD den kuracakki PC sıfır iken vermiştim bilgisyaracıya
aynen öyle bilgisayarcı bir şey yapmadıysa neden hdd yi iki parçaya böldü

garanti gitmemiş olabilir hocam bence siz birgün PC nin sd dini çıkartıp tekrar yerine takın sonra bir format diski hazırlayın sonra format ekranında ssd gözükürse ssd ye kurarsın gözükmezse format atmazsın

aynen öyle bilgisayarcı bir şey yapmadıysa neden HDD yi iki parçaya böldü
Tamam hocam deneyeceğim peki iso dosyasını nerdenbulabilirim win10 para mı vermemiz gerekir

hayır hocam https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 burdan indirebilirsiniz bedava zaten sadece 30 günlük deneme sürümü kurduktan sonra oem key alırsın etkinleştirirsin
Hocam çok saol formatı attım ve disk ekleden buldun bilgisayarcı ssd yi kullanmamış neden ***** bir hareket yapmış anlamadım ama şuan ssd mi kullanıyorum sistemi ona kurdum zehir gibi oldu çok şükür. Yardımların için çok saol inşallah Babannenin dokuduklarını tekrardan alırsın sen de :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,226
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri