Acer nitro V16 ANV16-41 alınır mı?

Asnodt

80+
Reaksiyon skoru
6

Güzel bir laptoba benziyor

Hocam ürün kodlarında ufak bi fark var benim attığım ile sizin attığınız arasında, ikisi de aynı cihaz mı?
Evet bende şimdi farkettim ama sizin attığınız model ile aratmıştım ilginç. Sizin model ile karşılaştırma yaptığımda videodaki cihazda 15 hz daha fazla yüksek tazeleme hızı daha güçlü pil farkı var videodaki cihaz daha iyi bu konuda. Ama sizin attığınız da ram + ssd ile öne geçiyor bilemedim soğutma sistemleri aynı ise şans verilebilir.

Hocam Game garaj markası nasıldır bilmiyorum, kronik sorunu falan var mı, soğutması iyi mi, fanları sesli mi, kısacası güvenilir bir marka mı bir fikrim yok bilgilendirirseniz sevinirim.

Laptopun 3 saatlik kocaman bir inceleme videosu. Isınmıyor, kronik sorunu yok, soğutması aşırı iyi, fanları sessiz. Hepsini inceleme videosunda gözlemleyebilirsiniz. Game Garaj bu sene çıkardığı laptopların üstesinden gelmeyi başarmış.

Ayrıca Acer bu modelinde ekran kartı watt değeri düşük-orta arası orijinal 4060 seviyesinde çalışmaz

güzel görünüyo Acerin teknik servisleri nasıl müşteri memnuniyeti iyi mi

Laptopun 3 saatlik kocaman bir inceleme videosu. Isınmıyor, kronik sorunu yok, soğutması aşırı iyi, fanları sessiz. Hepsini inceleme videosunda gözlemleyebilirsiniz. Game Garaj bu sene çıkardığı laptopların üstesinden gelmeyi başarmış.
Sağolun hocam, pişman etmeyecek bir model gibi görünüyor.

Geri