Hocam ben aktif olarak not aldım ama sanki cihaz boştakende bende hızlı bitiyor. Birde benzer süreler alıyorum derken benim ekran görüntüsünde ki süreleri mi yoksa YouTube videosundan aldığım ss de ki süreyi mi kastettiniz?
hocam biraz düşündüm ve 1200 tl daha vermek yerine 1800tl e phantom spiritin argb modelini almak daha mantıklı gelmeye başladı şuan amd wraith prism ile 80 dereceleri görüyorum oyunda ve %100 fan sesi baya rahatsız ediyor beni yeni soğutucudan tek gayem 70 üstüne nadiren çıkması ve sessiz...
https://www.hepsiburada.com/deep-cool-deepcool-ls520-se-rgb-240mm-sivi-sogutma-siyah-p-HBCV00003UGD6D?magaza=Aptek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.8
bu modelde karar kılıyorum kral
Merhaba sayıf forum üyeleri ortalama 3k TL civarlarında bütçem var , ne önerirsiniz ?
aklımda corsair h100 ve deepcool LS520 SE var ama hangisi emin olamadım veya başka önerilerinize açığım.
Dinlenince bendede geçiyor
Bende çözümünü ve teşhisini bulamadım 3 yıl olucak zaten neredeyse artık aklıma bile gelmiyor alıştım ve günlük hayatımı etkilememeye başladı.
İlk zamanlar çok takıntılıydım ve baya strese girmiştim
Acilden önce çap yapmam mantıklı mı sizce ?
TYT mat için o kaynaklar başlangıçta ağır gelmez mi ?
TYT kimya için palme düşünüyorum
TYT fizik için başka bir kaynak öneriniz daha var mı hocam ?
Birde TYT Türkçe için çok kararsızım
Mol kavramına ve kimyasal hesaplamalar konularına özellikle vurgu yapıyorlar ve ben bu konulara hakim olduğum için rahatım ama eksiklerimde var yani malesef.
Teşekkürler hocam bilgi için.