Arama sonuçları: *

1. İsmail Aslan

Samsung Tab s9+ sarjımın bu kadar hızlı bitmesi normal mi ?

Hocam içime su serptiniz saolun
  2. İsmail Aslan

Hocam ben aktif olarak not aldım ama sanki cihaz boştakende bende hızlı bitiyor. Birde benzer süreler alıyorum derken benim ekran görüntüsünde ki süreleri mi yoksa YouTube videosundan aldığım ss de ki süreyi mi kastettiniz?
  3. İsmail Aslan

Hocam alalı Bir hafta filan oluyor
  4. İsmail Aslan

Bu benim kullanım sürem:Bu da YouTube de gördüğüm bir video: 1720289950 Arasında uçurum fark var gibi geldi bana
  5. İsmail Aslan

Amd Ryzen 5 5600x İçin Sıvı Soğutma Önerisi

çok iyi değerler hocam , frost commander bu phantom spirinterin daha üstü herhalde daha pahalı diye bu kanıya vardım
  6. İsmail Aslan

saolun hocam harikasınız valla akşam pederle konuşup halletcem
  7. İsmail Aslan

hocam biraz düşündüm ve 1200 tl daha vermek yerine 1800tl e phantom spiritin argb modelini almak daha mantıklı gelmeye başladı şuan amd wraith prism ile 80 dereceleri görüyorum oyunda ve %100 fan sesi baya rahatsız ediyor beni yeni soğutucudan tek gayem 70 üstüne nadiren çıkması ve sessiz...
  8. İsmail Aslan

Hocam kasam siyah ve malesef 240 destekliyor frozen notte ve ls520 se arasından hangisi hocam
  9. İsmail Aslan

300Tl daha verip ls520 se sizce hocam ?
  10. İsmail Aslan

https://www.hepsiburada.com/deep-cool-deepcool-ls520-se-rgb-240mm-sivi-sogutma-siyah-p-HBCV00003UGD6D?magaza=Aptek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.8 bu modelde karar kılıyorum kral
  11. İsmail Aslan

520 yeter derken SE ibaresi olmayan düz modelden mi bahsettin kral
  12. İsmail Aslan

görünüş amaçlıda istiyorum bu yüzden hava soğutma tercihim değil
  13. İsmail Aslan

Merhaba sayıf forum üyeleri ortalama 3k TL civarlarında bütçem var , ne önerirsiniz ? aklımda corsair h100 ve deepcool LS520 SE var ama hangisi emin olamadım veya başka önerilerinize açığım.
  14. İsmail Aslan

Gölgeli çift görme(tek göz ilede)

Dinlenince bendede geçiyor Bende çözümünü ve teşhisini bulamadım 3 yıl olucak zaten neredeyse artık aklıma bile gelmiyor alıştım ve günlük hayatımı etkilememeye başladı. İlk zamanlar çok takıntılıydım ve baya strese girmiştim
  15. İsmail Aslan

🔥RTX KARTI OLANLAR YAŞADI - YENİ DLLS 3.5 TÜM RTX KARTLARA GELİYOR🔥

onuda yapsalar yeterli sırf rdr 2 dlss ile kötü olduğu (saç pixselleşiyor) için dlss kapalı oynuyorum.
  16. İsmail Aslan

3 oyundan hangisi sizce?

yavaş oynanış -R6 orta hız oynanış-warzone uçmalı kaçmalı oynanış - apex vakit bulursam apex takılıyorum ölüp ölüp tekrar girmek zevk veriyor :ROFLMAO:
  17. İsmail Aslan

TYT İçin Tavsiyeleriniz Ve Kaynak Önerisi

Özcan Aykın çok güzel anlatıyor onuda tavsiye ederim @Ratorest ' e Ben bu yaz Özcan hoca ile ilerlemeyi düşünüyorum.
  18. İsmail Aslan

Haaa hocam anladım çok teşekkür ederim
  19. İsmail Aslan

Acilden önce çap yapmam mantıklı mı sizce ? TYT mat için o kaynaklar başlangıçta ağır gelmez mi ? TYT kimya için palme düşünüyorum TYT fizik için başka bir kaynak öneriniz daha var mı hocam ? Birde TYT Türkçe için çok kararsızım
  20. İsmail Aslan

Mol kavramına ve kimyasal hesaplamalar konularına özellikle vurgu yapıyorlar ve ben bu konulara hakim olduğum için rahatım ama eksiklerimde var yani malesef. Teşekkürler hocam bilgi için.
Top Bottom