en iyi sen konu aç rx 7600 mü rtx 3060 12 GB mi diye çünkü saf güç olarak amd güçlü olsada driver ve teknoloji bakımından nvdia daha iyibilgisayardan anlamıyorum yani saf güç daha iyi olunca ne konuda bir etkisi oluyor bana?
evetBundan en çok faydalanacak olanlar 3090/3080 gibi RT kapasitesi güçlü ama FG özelliği olmayan kartlar.
onuda yapsalar yeterli sırf rdr 2 dlss ile kötü olduğu (saç pixselleşiyor) için dlss kapalı oynuyorum.benim bildiğim bu 3.5 fps artırmıyor. sadece dlss in sebep olduğu görüntü bozulmasını engellemeyi hedefliyor
Evet 3070 de ucundan yararlansa da asıl 80 ve 90 işine gelecekBundan en çok faydalanacak olanlar 3090/3080 gibi RT kapasitesi güçlü ama FG özelliği olmayan kartlar.
gelmesi güzel bir şey de çoğu insan frame gen tüm RTX kartlara geldiğini zannetdiği için baya hyplandı sonuçta gelse fps 2 ye katlıyor ondanbiraz fazla mı hyplenıldı acaba bu konuda dlss 3.5 olayı bana öyle gibi geldi
evet hocam görüntü düzeltmek dışında işlevi yok ki öyle bir fps artışı olan teknolojiyi bulsalar bile 30 serisine getirmez nvidia 40 serisi daha fazla satsın diyegelmesi güzel bir şey de çoğu insan frame gen tüm RTX kartlara geldiğini zannetdiği için baya hyplandı sonuçta gelse fps 2 ye katlıyor ondan
dlls 3 de olmasa satardı gene 40 serisi bu kadarevet hocam görüntü düzeltmek dışında işlevi yok ki öyle bir fps artışı olan teknolojiyi bulsalar bile 30 serisine getirmez nvidia 40 serisi daha fazla satsın diye