Arama sonuçları: *

1. ömer_celik

Longline SSD alınır mı?

Longline kaliteli SSD üretiyor. Dediğiniz gibi okuma yazma hızı oldukça iyi. Ben de başlangıçta alırken tereddüt etmiştim. Ancak marka beklentilerimi karşıladı. Siz de markayı araştırırken olumlu yorumlarla karşılaşmışsınız, ben de gayet memnunum. Ben Longline 240 GB SATA SSD kullanıyorum. SSD...
  2. ömer_celik

Sitem için Bir kod.....

<a href="google.com">BURAYA</a> Merhaba; üst tarafta verdiğim kodların arasına, nereye tıklanmasını istediğin kodları yapıştırmanız yeterli.
  3. ömer_celik

Da 3 kasada sürtünme sesi

Büyük ihtimalle kabloların yanlış koyulmasında dolayı
  4. ömer_celik

260 tl altı mouse önerisi

Akakçeden bulabilirsin güzel fiyatta.
  5. ömer_celik

EBA'ya Erişilemiyor!

Merhaba; EBA Server'larında yoğunluk olduğundan dolayı sınırlama getirmişler.Daha az kişi girebiliyor o yüzden yavaş bazen hiç girmiyor.
  6. ömer_celik

Bu Monitör Tutucu alınır mı?

Bencede alınır.
  7. ömer_celik

RTX 3000 serisi için uygunmudur

3000 serisi harika ya.
  8. ömer_celik

Nerden CS6 Dersi Alabilirim?

Udemy'den kurs alıp geliştirebilirsin ama izleyerek değil birlikte yaparak öğrenmek istiyorum diyorsan real'de kursları vs olması lazım
  9. ömer_celik

SSD nin ömrüne nerden bakılır

Teşekkürler konu için çok işe yaradı..
  10. ömer_celik

Crysis remastered oynayabilir miyim ?

Ultra ayarlar ile kaç fps alırım ve Crysis'ın sonuncusu remastered ROG STRIX RTX2080 8GB 256BIT i7 7700K 16GB Ram 3200mhz Z270H Motherboard 144HZ Viewsonic 26.5 inç
  11. ömer_celik

yazılım oğrenmek için site

Udemy'de çok yararlı dersler bulunmakta incelemeni öneririm A-Z'ye tüm yazılım dillerinin nasıl öğreneceğini algoritmasının nasıl yapılacağın detaylı bilgisi var. Ucuza alabilirsiniz.
  12. ömer_celik

Şifreleri Kaydetme Programı

şifrelerini dijital bir yere kaydetmen doğru olmayabilir ileride alabileceğin bir virüs ile tüm bilgilerin çalınabilir açıkcası ben evdeki müsfette kağıtları değerlendirmek için kullanıyorum :D
  13. ömer_celik

Grafik ve Tasarım Staj

google maps üzerinden oturduğun yerin yakınlarındaki grafik tasarım veya animasyon geçen ajans yerlerine bakabilir kendine özgü bir CV oluşturup , veya portfolyo başvuru yapabilirsin dostum.
Top Bottom