Longline SSD alınır mı?

Çin'den bir toptancıyla anlaşıp üzerine kendi markalarını bastıranlardan bu da. Tek farkı TR'de geçerli bir garantisinin olması. İstersen alıp SMI Flash ID (veya kontrolcüsü neyse ona ait programla) ile çipleri öğrenebilirsin, buna bağlı olarak kullanıp kullanmayacağına karar verebilirsin. 14 gün koşulsuz iade hakkın oluyor sonuçta. Ben de Çin'den Reeinno ST960GB S4S3 disk aldım ve içerisinden Intel TLC çipler çıktı. Tamamen şansa yani. Ben olsam üzerine 25 daha koyup Kingston HyperX Fury 480GB alırdım.

Longline kaliteli SSD üretiyor. Dediğiniz gibi okuma yazma hızı oldukça iyi. Ben de başlangıçta alırken tereddüt etmiştim. Ancak marka beklentilerimi karşıladı. Siz de markayı araştırırken olumlu yorumlarla karşılaşmışsınız, ben de gayet memnunum. Ben Longline 240 GB SATA SSD kullanıyorum. SSD konusunda piyasada birçok marka bulunuyor. Açıkçası, ben de başka markalar kullanmıştım. Ancak şu an için Longline’dan memnunum. Ürün sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Mekanik herhangi bir problemle karşılaşmadım.

Patriot Burst alın

Geri