Arama sonuçları: *

1. -TheLosT

PC yi kac ayda bir temizlemeliyim

Kasan eğer aşırı toza maruz kalıyorsa 3 ayda bir temizlemekte fayda var. Kasamın önü açık (hava almadığı için) ondan dolayı 2 3 ayda bir temizliyorum. 5 6 ayda bir de termal macun yeniliyorum. Tavsiyem 3-4 ayda bir temizle ve arkadaşın da dediği gibi termal macununu değiştir.
  2. -TheLosT

Öneri Güne bir şiir bırak

Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar; Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar. İçimde tüten bir şey; hava, renk, eda, iklim; O benim, zaman, mekan aşıp geçmiş sevgilim. Çiçeği altın yaldız, suyu telli pulludur; Ay ve güneş ezelden iki İstanbulludur. Denizle toprak, yalnız onda ermiş visale, Ve...
  3. -TheLosT

Dostlar Sago mu Ceza Mı ???

Düşündürücü...
  4. -TheLosT

En Sevdıgınız Rap Parcası Nedir ?

Jokzilla P1, Sagopa K. - Ateşten Gömlek & Baytar
  5. -TheLosT

sigara tavsiyesi

Marlboro edge ile başlayabilirsin. Baymaz bozmaz, eğer ağır gelirse Marlboro Touch Blue'ye geç ama sigaranı sürekli değiştirme balgam ve öksürük yapar.
  6. -TheLosT

1 dal sigara çıkar mı

Sigara olayını söyleyip söylememek sana kalmış fakat tahlilde çıkacağını sanmıyorum.
  7. -TheLosT

Son 2 yıl ıcınde basımda gelen olayları anlattım lütfen okuyun ve yorum yapın ihtiyacim var gerçekten

Hocam iyi yapmışsınız okul değiştirerek zorbalık vs. görmüşsünüz umarım aynı olaylar bir daha yaşanmaz ve hayat enerjini toplamanı öneririm bir şekilde kafa dağıtacak aktivite vesaire yap zamanında yaşanan olayları düşünüp keşke şöyle olsaydı keşke böyle olsaydı gibi düşüncelere kapılma önünde...
  8. -TheLosT

ilk kez yurtdışına çıkmak?

Aynı şekilde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
  9. -TheLosT

Paparadan para lazim

Aynen tamamdır umarım atarlar
  10. -TheLosT

Mavi Ekran Sistem bir anda mavi ekran verdi

İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve sistemim 5 dakika önce bir anda mavi ekran verdi. Mavi ekran çok kısa süreliydi ve sistem hemen kendini yeniden başlattı şu anda bir problem yok gibi. Mavi ekran vermeden 3-4 saniye öncesinde pc dondu. Neden yapar sizce problem nedir?
  11. -TheLosT

3. Ay 80kg bench press iyi mi?

Bence iyi yani kötü değil, daha iyisi olabilir miydi çalışmana göre değişebilirdi ama gayet iyi.
  12. -TheLosT

3. Ay 80kg bench press iyi mi?

Full body yapmana gerek yok bence artık bölgesele geçebilirsin diye düşünüyorum. Bölgesel olarak her gün gitmen lazım diye düşünüyorum. 3 ay yeterli bence fullbody için çok bile olmuş. 1. ayda falan geçmen gerekirdi.
  13. -TheLosT

Senden sonra cevap yazacak üyeye bir şey söyle..

Sagopa Kajmer dinle.
  14. -TheLosT

Sagopa kajmer mi Ceza mı

Doymaz Sago yakar tütün..
  15. -TheLosT

Yıl 2024 r5 5600 hala alınır mı

Alınır.
  16. -TheLosT

Tebeşir tozu içsem sıkıntı olur mu?

O denileni yapma zatürre olursun hiç gerek yok.
  17. -TheLosT

silindi

Hayır görmezden gel bulaşmazlar, bulaşamazlar. Bulaştıkları zaman da ağzının payını ver kardeşim çak iki tane ağzına yüzüne.
  18. -TheLosT

silindi

Sınıfındakileri görmezden gel, yalnız kalan bir çocuk olarak görülmeyi düşünme. 7. sınıfsın daha yolun başındasın. Derslerine odaklan belaya fazla bulaşma. Rahatsızlık veriyorlarsa öğretmenlerine söyle onlar halledecektir. Ailene de anlat de böyle böyle problem yaşıyorum onların da bilgisi olsun.
  19. -TheLosT

Öneri Assetto Corsa - Araç Modu Önerisi Paylaşım

Merhabalar, Assetto Corsa'da kullandığınız/beğendiğiniz araç modlarını paylaşırsanız sevinirim. Farklı araç modları denemek istiyorum yaklaşık 100 tane araç modu yüklü şekilde oynuyorum önerebileceğiniz araç modları var mıdır?
  20. -TheLosT

Gece pazarımdaki hangi skinler alınabilir

Yitik vandal bence hocam.
Top Bottom