Arama sonuçları: *

1. T

İnceleme MSİ MPG GUNGNİR 110M kasasını inceledim ve "+" yönlerini paylaşıyorum

Ben güzel bir para veriyorsam eğer fanların renklerini değiştirmek isterim hep sabit olması bir süre sonra sıkmaya başlar. Bunun yerine Dark Guardian Pro tercih edicem. F/P güzel bir kasa. Aslında dediğiniz doğru ama RGB olunca cidden güzel duruyor ,bir nevi değiyor gibi. Tabii zevkler ve...
  2. T

Dostum, yardimin için teşekkür ederim. Elinden geldiğince yardim etmeye çalıştın ama sorun kasadaymis 😃 Muhtemelen iade edicem çünkü o kadar para verip kasanin fanlari ile oynayamamak sacmalik. Auto Rgb diye Fixed Rgb kitlemisler bize 😀 Kasanin fanlari hep sabit yaniyor. Led tusu koymuslar...
  3. T

Bu kasa sizde var mı ve fanlarin renkleri degisiyor mu? Reset Sw'e baglamak anlamsiz gibi. Kitapçığı okuduğumda Led Switchin sadece 110R modelinde çalıştığı yaziyor 🤷‍♀️ Anakartim: MSI B450M-A Pro Max
  4. T

Dostum led switchi hem pw led hemde hdd led pinlerinde denedim ama fanlarimin renkleri yine degismedi sabit ayni renkte yaniyor. 🤷‍♀️
  5. T

Dostum resime gerek yok söylemen yeterli. Deneyip tekrar yorum yazarım,teşekkürler.
  6. T

Selam dostum, bende bu kasadan aldım 629tl'den. Kasa bugün geldi, kasada 4 fan var 3'lü fan çoklayıcı çıkıyor acaba ürünün içeriği yanlış mı geldi dedim her neyse fanlara bir baktım sadece 3pin güç çıkışı var RGB çıkışı yok ama kasanın üst tarafında LED butonu var LED Switch'i nereye...
Top Bottom