Neler Yeni

İnceleme MSİ MPG GUNGNİR 110M kasasını inceledim ve "+" yönlerini paylaşıyorum

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Merhaba arkadaşlarım msi mpg gungnir 110m kasasının inceleme ve makale tarzında paylaşmak istedim;
+ Yönler;
1-Kasa önü yarı mesh olarak (110R serisinde temperli cam olarak) geliyor fakat bunun yanında msi kasanın sağ sol taraflarına 5 er cm lik hava kanalları bırakmış
2-kasa kablolama için çok ideal kablo kanallarını msi bolca paylaşmış
3- Type c girişine sahip buda yenilik açısından + verdiğim bir durum
4-Kasa toplam 4 fan ile geliyor egzos fanı hariç kasada 3 pinli 3 fan + kabloları tek giriş sağlayabileceğin fan çoklayıcı kablo geliyor
5-yan panel temperli cam ve cam direk kasaya temas etmiyor cam etrafında komple pad yerleştirilmiş buda ses anlamında azaltma +'sı sağlıyor
6-kasanın ön-üst-alt kısımlarında çok güzel filtreler bulunuyor bunlardan alt ve üsttekiler manyetik filtreler
7-7 adet genişleme yuvasına sahip kasa ve dik ekran kartlarını rahatlıkla takabiliyorsunuz rtx ekrankartlarını rahat sığdırabilirsiniz
8-Kasanın şık ve ön taraftaki fanların rgb olmasını gerçekten bu seriye + vermeyi hakediyor

Kasayı alacak arkadaşlara tavsiyem şu
1-kasaya 640 liranın üstünde bir para vermeyin çünkü incehesapta en son 640 tl ye indirimde satılıyordu
tabi almak isterseniz bu size kalmış bir durum
2-Kasa hava sirkülasyonu açısından msi 100-100d-100p kasalarını her halukarda geçer çünkü ön tarafında çok güzel hava boşlukları bırakmışlar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Merhaba arkadaşlarım msi mpg gungnir 110m kasasının inceleme ve makale tarzında paylaşmak istedim;
+ Yönler;
1-Kasa önü yarı mesh olarak (110R serisinde temperli cam olarak) geliyor fakat bunun yanında msi kasanın sağ sol taraflarına 5 er cm lik hava kanalları bırakmış
4-Kasa toplam 4 fan ile geliyor egzos fanı hariç kasada 3 pinli 3 fan + kabloları tek giriş sağlayabileceğin fan çoklayıcı kablo geliyor
5-yan panel temperli cam ve cam direk kasaya temas etmiyor cam etrafında komple pad yerleştirilmiş buda ses anlamında azaltma +'sı sağlıyor
6-kasanın ön-üst-alt kısımlarında çok güzel filtreler bulunuyor bunlardan alt ve üsttekiler manyetik filtreler
7-7 adet genişleme yuvasına sahip kasa ve dik ekran kartlarını rahatlıkla takabiliyorsunuz rtx ekrankartlarını rahat sığdırabilirsiniz
8-Kasanın şık ve ön taraftaki fanların RGB olmasını gerçekten bu seriye + vermeyi hakediyor

1-kasaya 640 liranın üstünde bir para vermeyin çünkü incehesapta en son 640 TL ye indirimde satılıyordu
2-Kasa hava sirkülasyonu açısından msi 100-100d-100p kasalarını her halukarda geçer çünkü ön tarafında çok güzel hava boşlukları bırakmışlar
Yakında Bende Spec Delta İçin Düşünüyorum
Belki yapmışlardır bile delta için
Güzel Rehber Olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talha Mert Koysal
+ Yönler;
8-Kasanın şık ve ön taraftaki fanların RGB olmasını gerçekten bu seriye + vermeyi hakediyor

1-kasaya 640 liranın üstünde bir para vermeyin çünkü incehesapta en son 640 TL ye indirimde satılıyordu
Selam dostum, bende bu kasadan aldım 629tl'den. Kasa bugün geldi, kasada 4 fan var 3'lü fan çoklayıcı çıkıyor acaba ürünün içeriği yanlış mı geldi dedim her neyse fanlara bir baktım sadece 3pin güç çıkışı var RGB çıkışı yok ama kasanın üst tarafında LED butonu var LED Switch'i nereye bağlayabilirim diye kara kara düşünmeye başladım çünkü kasada herhangi bir RGB çoklayıcıda yoktu. Ürün bana hatalı olarak mı geldi dostum? Çünkü iade etmeyi düşünüyorum.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün içerisinden gelenler;
3.0 usb anakart port bağlantı kablosu
type-c anakart bağlantı kablosu
3 fan için 4 pinli çoklayıcı kablo 1 adet
power-reset-led switch
Mesaj otomatik birleştirildi:

led switchi anakarttaki pw led + - ve hdd led pinlerinin olduğu yere takacaksın @crazyreign kankamda resmi var dı çok basit anlatıyor resim zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talha Mert Koysal
power-reset-LED switch

LED switchi anakarttaki pw LED + - ve HDD LED pinlerinin olduğu yere takacaksın @crazyreign kankamda resmi var dı çok basit anlatıyor resim zaten
Dostum resime gerek yok söylemen yeterli. Deneyip tekrar yorum yazarım,teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talha Mert Koysal
power-reset-LED switch

LED switchi anakarttaki pw LED + - ve HDD LED pinlerinin olduğu yere takacaksın @crazyreign kankamda resmi var dı çok basit anlatıyor resim zaten
Dostum led switchi hem pw led hemde hdd led pinlerinde denedim ama fanlarimin renkleri yine degismedi sabit ayni renkte yaniyor. 🤷‍♀️

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@ahmetmuratates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart modeli nedir?
Dostum LED switchi hem pw LED hemde HDD LED pinlerinde denedim ama fanlarimin renkleri yine degismedi sabit ayni renkte yaniyor. 🤷‍♀️

Reset switch e takıp dene sonrasında reset tuşunun switchlerini pw ledde dene

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talha Mert Koysal
Anakart modeli nedir?

Reset switch e takıp dene sonrasında reset tuşunun switchlerini pw ledde dene
Bu kasa sizde var mı ve fanlarin renkleri degisiyor mu? Reset Sw'e baglamak anlamsiz gibi. Kitapçığı okuduğumda Led Switchin sadece 110R modelinde çalıştığı yaziyor 🤷‍♀️
Anakartim: MSI B450M-A Pro Max

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ben de bunu alacaktım sonra uygun fiyata AirHawk Duo buldum. Bu kasa da çok güzel bir kasa. Alınır bence görüntü olarak MSI güzel iş yapmış özellik olarak 700 TL pek verilmez bence de sizin dediğiniz gibi 640 TL'den fazla verilmemeli.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@ahmetmuratates
Bu kasa sizde var mı ve fanlarin renkleri degisiyor mu? Reset Sw'e baglamak anlamsiz gibi. Kitapçığı okuduğumda LED Switchin sadece 110R modelinde çalıştığı yaziyor 🤷‍♀️
Anakartim: MSI B450M-A Pro Max
dostum bu konuda çok özür dilerim dün aklımdan çıktı başka bir kasanında incelemesini yapıyordum karıştırdım
msi bu kasası Auto rgb yani otomatik sistemli rgb ile geliyor kendi kendine değişiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talha Mert Koysal
dostum bu konuda çok özür dilerim dün aklımdan çıktı başka bir kasanında incelemesini yapıyordum karıştırdım
msi bu kasası Auto RGB yani otomatik sistemli RGB ile geliyor kendi kendine değişiyor.
Dostum, yardimin için teşekkür ederim. Elinden geldiğince yardim etmeye çalıştın ama sorun kasadaymis 😃 Muhtemelen iade edicem çünkü o kadar para verip kasanin fanlari ile oynayamamak sacmalik. Auto Rgb diye Fixed Rgb kitlemisler bize 😀 Kasanin fanlari hep sabit yaniyor. Led tusu koymuslar hiçbir işlevi yok. Alacak arkadaslar için kasa şuan 800tl ve bu paralari hak etmiyor.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@ahmetmuratates
Dostum, yardimin için teşekkür ederim. Elinden geldiğince yardim etmeye çalıştın ama sorun kasadaymis 😃 Muhtemelen iade edicem çünkü o kadar para verip kasanin fanlari ile oynayamamak sacmalik. Auto RGB diye Fixed RGB kitlemisler bize 😀 Kasanin fanlari hep sabit yaniyor. LED tusu koymuslar hiçbir işlevi yok. Alacak arkadaslar için kasa şuan 800tl ve bu paralari hak etmiyor.
ben zaten yazdım 640 liranın üzerinde para vermemesi lazım kimsenin

Dostum birde şöyle bir durum var rgb değişşen ne olur değişmesen ne olur auto olarak kendi kendine renk değiştiriyor zaten sabit renkte kalsa aynı kalmasada ayrıca piyasada m2 ssd adam alıcak veya ssd illa rgb istiyor bu kadar gösteriş değilde performans odaklı sistemler toplasalar rahat 500-600 liraları cepte kalacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,086
Üyeler
166,878
Son üye
Aktörabi
Top Bottom