Arama sonuçları: *

1. Kuşbeyin

Bu sistemi alcam iyi mi?

17 eylülde de rtx 3080 çıkıyordu şu an türkiye de satın alabiliyor musun acaba ? rtx 3070 15 ekimde çıkacak deniyor ama abd'de bile en erken 20-25 ekim kullanıcılar almayı planlıyor . 2 ay da rtx 3050-3060 çıkmasını beklemek ... Neyse tam kasım 20 da görüşürüz ,
  2. Kuşbeyin

Bu sistemi alcam iyi mi?

Zamandan kastı min 6-7 ay . Bende sistem toplamak istiyorum ama lanet firmalar aralarında 2 ay koyup lansman yapıyorlar - birde bunların ülkeye gelme tarihleri var - . Kısacası , hedef 1080p ise alınabilir - fiyat uygunsa - yok ben görsel şölen istiyorum diyorsan el mahkum bekle dicez malesef
  3. Kuşbeyin

Aldığım Toplama Bilgisayarda Herhangi Bir Sıkıntı Var Mıdır?

Tanıdıklar ... Her zaman bir kaç forum gezip farklı farklı fikirler almak daha iyidir . BU işlemi aldıkltan sonra değil önce yapsaydın keşke
  4. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam peki 4.2ghz stabil şekilde ryzen 5 3600 ile devam etsem sonra 6-7 ay içerinde ( atıyorum tamamen ... ) ryzen 5 4600X alıp devam etsek cepten en fazla 500tl gider herhalde ? Düşünceniz nedir ?
  5. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Haklısınız hocam , o zaman 13 bine müsait olduğunuz herhangi bir zamanda sistem toplarsanız çok sevinirim . İntele para kaptıracaksak en azından düzgün bir şekilde sistem toplayalım 😄
  6. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Amdnin 4000 serisini beklersem en erken kasım ortasını bulur dimi piyasaya düşmesi alması vs ... Ben ekimin 15'ini zor bekliyorum şurda :) b550 anakarta sonradan 4000 serisi bir işlemci takılabilir mi ? destekler mi yani
  7. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam belirttiğiniz monitörün renk Sıkıntı şurda başlıyor değerli hocalarım ortalama intelli " çok güçlü , çok kaslı " bir sistemi 9 bine toplarsak +5 bin tl ile 14 bin , monitörsüz oluyor . Oyunlarda +100fps fps almayı amaçlıyorum , 10700k bana fazla geliyor sanki yoksa bana mı öyle geliyor...
  8. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam yaklaşık 7-8 senedir 950m li kıçı kırık 720p ekrana bakıyorum . Resimden çıkardığım kadarıyla yaşlar az çok yakın olduğunu düşünüyorum ; Ele az biraz toplu para geçince insan heves ettiği şeyi uzun vadeli bir şekilde kullanmak için almak istiyorum . Bende bu sistemi dizdiğim zaman en az...
  9. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam bütçe kısmında sıkıntı oluyor malesef , 12500TL ye rtx 3070 i 5 bin olarak hesaplayım soğutmayı da güzel-orta seviyede tutup intelli bir sistem yapar mısınız kabaca , kasa ileriye dönük geniş olmalı biraz
  10. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

hocam monitör 2k 1440p yenile/tazleme hızı da yüksek , alana kadar ancak bu kadar bilgi verebiliyorum lütfen mazur görün 🙏 yüksek fiyatlı malesef ama bence parasına sonuna kadar değecek bir monitör olucak . Sistemi 12-13 arası temiz bir şekilde toplarsam şamda kayısı modunda olucam
  11. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam peki birinde işlemci + soğutucu 2300-2400 TL tutarken diğerinde sadece işemci 3500-3700 TL . Arada 1000-1200 Tl fark var buna değer mi sizce ?
  12. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Monitör 2k olucak hocam o konuda sıkıntı yok , yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏
  13. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam intele olabildiğince kaymamak istiyorum ama diğer yerlerde de üstüme kürekle intel attılar , bunun amd tarafından bir alternatifi yok mu ya :) Bİrde ekran kartsız 10 bin tl harcarsak ismini bile stokları çok az kalmış monitör için hiç para kalmayacak :D ama aklıma tilki sokmayı becerdiniz...
  14. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam genel olarak intele maddi ve manevi yönden nefret besliyorum , sadece en üst düzeylerde intel kullanılmasını onun haricinde para gözlerine yüzlerine tükürülmesi gerektiği kanısındayım :) bu yüzden işlemci amd olacak , yorumunuz için çok teşekkürler 🙏
  15. Kuşbeyin

RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Merhabalar dostlar , bütçem biraz değişken 15-18 arası ama 2k monitörde alacağım için 12-13 arası bir yerde kapatabilirsek benim için çok iyi olur 🙏 Konuyu uzatmadan kafamda olan sistemi yazacağım ( TÜM ÖNERİLERE AÇIĞIM KASADAN SOĞUTUCULARA KADAR ... ) ; Ekran Kartı > Nvdia RTX 3070...
Geri