Arama sonuçları: *

1. M

Bilgsayar açıkken kapanıyor gibi ses gelmesi

Bilgisayar açıkken sanki bilgisayar kapniomus gibi powerden ses geliyor ve fan hızı azalıyor ama Bilgisayar kapanmıyor ve açık kalmaya devam ediyor.bazende tam dersi PC açıkken bilgsayar başlatırken ki ses geliyor ve fan hızı vs artiyor gene bilgisayar açık kalmaya ve kullanmaya devam ediyorum...
  2. M

Oyunda böyle çizgiler ve ışık,gölge titremesi

evet daha yeni ekran kartını güncelledim diğer oyunlarda bi sıknıtı yok ama şuan
  3. M

1650 super
  4. M

3 ay felan oldu ama belirttiğim gibi geforce expericiden girmeden önce sorun yoktu
  5. M

Rust oynarken geforce experincrden oyunu açtığımdan beri böyle bir çizgi ve ışık,golgerde dalgalanma oluyor başka oyunlarda (witcher,valorant,pes21) böyle bir şey yok oyunu kaldırıyorum kuruyorum gene aynı böle titreme ve bu kırık oluyor bilgisi olan lütfen yardım etsin.
  6. M

geforce experience optimize rust

geforce experience ile rustu actım gölgeler vs titremeye başladı grafikler cok rahatsız edici. geforce experience biraz kurcaladım opitizmasyonu geri al diye bir şey bulamadım oyunu baştan yüklmeden eski haline getirebilirmiyim acaba
  7. M

200-250tl kulak üstü kulaklık önerisi

fiyat her gecen gün artıyor aca cuma günü incehesap gaming gece beklesemmi bunumu alsam
  8. M

Sağol 1604414552 Teşekkür ederim
  9. M

Herkese merhaba bu fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık varmıdır oneriniz varsa yazarsanız sevinirim
  10. M

Eski Hdd yeni pc takılırımı

Önemli bir kac fotoğraf var onları alıp direk silerim ozaman yutuba ne diye aratsam bulabilirim o dediğin biçimlendirme olayını
  11. M

Peki sağolasın içinde widonwos 7 ve bazı oyunlar vs var direk taksam pcye çalışırımi vs başka bir şey yapmam lazimmidir
  12. M

Biraz sorunlu olabilir baya eski sisteme zarar verirmi
  13. M

Merhaba herkese yeni bilgisayar aldım 240gb SSD yetmiyordu 10 senelik bilgisayarimin hardiskini kullansam herhangi bi sorun yasatirmi yeni bılgisayarima (eski pcmde arada bı widonwos bozuluyordu kurtarma modu vs devreye giriyordu)
  14. M

gereken performansın altı

başkan dermisin test yapabileceğim bi program vs 1603875241 gta formattan önce 60-70fps alıyordu her şey ultra fx mx felan düşüktü hatırlatığım kadarıyla
  15. M

userbenchmark ama oyunlaradada fps düşük geliyordu örneğin lolde 120 felan alıyor aynı sistem 180 den aşa inmiyor
  16. M

Selamlar biligasayarı alalı 1 ay oldu vatandan aldım fps değeleri az geliyordu(diğer bu sistemi olanlarla karışılaşdırtığımda)user benchmark testi yaptı sonuc bu driver vs güncel neden böyle acaba fikri olan yazarsa sevinirim 1650super i3 9100f 8gb 2666mhz
  17. M

Öneri 1650 Super i3 9100f 8gb ram

Şey bide benim monitör daha gelmedi için testleri TV ye bağlayıp ediyorum 1080p 60hz ayarında ayarladim fps farketermi monitör veya Tv'de
  18. M

Öneri 1650 Super i3 9100f 8gb ram

Beyler sistem böyle tek fark adamda 16gb ram bende 8gb var gtada adam 90-100 arası fps alırken ben 75-90 fps alıyorum ayarlar birebir aynı sürücüler vs güncel 8gb ram okadar fps farkettirirmi(gpu ısısı kullanımı vs onlarda aynı)
  19. M

Öneri Ekran kartı sıcakları nasıl olmalı pek bilgim yok

Fhd 1080p 1 dakikalık fun mark testinde 56 derece Kendim 1080p 8xmssa testimde 20dk 71 derece fan hızı %49 Asus tuf 1650 Super
Geri