Depolama derken bende eski Hdd yeni pcme taktım oyuynları ona kuruyorum.depolama için kullanıcaksan bişi olmaz. Kullanılır.
gta 5 yüklesin bakalım 10 senelik hdd de kaç dakika bekleyecek açılmasını, tani diğer grafigi ortalama olan oyunlarda kullanabilir.Depolama derken bende eski HDD yeni pcme taktım oyuynları ona kuruyorum.
Biraz sorunlu olabilir baya eski sisteme zarar verirmigta 5 yüklesin bakalım 10 senelik HDD de kaç dakika bekleyecek açılmasını, tani diğer grafigi ortalama olan oyunlarda kullanabilir.
sisteme bir zararı olmaz kullanabilirsin.Biraz sorunlu olabilir baya eski sisteme zarar verirmi
Peki sağolasın içinde widonwos 7 ve bazı oyunlar vs var direk taksam pcye çalışırımi vs başka bir şey yapmam lazimmidirsisteme bir zararı olmaz kullanabilirsin.
direk tak oyunları ssd ye at sonra hddyi biçimlendir oyunları tekrar hddye at.Peki sağolasın içinde widonwos 7 ve bazı oyunlar vs var direk taksam pcye çalışırımi vs başka bir şey yapmam lazimmidir
Önemli bir kac fotoğraf var onları alıp direk silerim ozaman yutuba ne diye aratsam bulabilirim o dediğin biçimlendirme olayınıdirek tak oyunları ssd ye at sonra hddyi biçimlendir oyunları tekrar hddye at.
çokta zor degil. bulabilirsinÖnemli bir kac fotoğraf var onları alıp direk silerim ozaman yutuba ne diye aratsam bulabilirim o dediğin biçimlendirme olayını
Ben gta 5 indirdim ortalama 2 dakikada giriyor.gta 5 yüklesin bakalım 10 senelik HDD de kaç dakika bekleyecek açılmasını, tani diğer grafigi ortalama olan oyunlarda kullanabilir.