Hocam o fiyati baz almayın, Amazon, Trendyol da stok kalmadi onun için şişirilmiş fiyat o
Amazon, Trendyol a stok girince 39-40 arasında olur diye düşünüyorum
s25 ultra alınmaz. 5 senedir aynı sensörler aynı batarya aynı sarj hızı vb. o paralara vivo x300 pro, oppo find x9 pro, honor magic 8 pro daha mantıklı.
Hocam bunlardan her şey beklenir, şeytana pabucunu ters giydirir bunlar, amacı Tv satarak prim kazanmak varsa işin içinde bunlar menfaati için her türlü şeyi...
valla kanka qd oled odyssey g5 samsung aldım oled ama hiç beğenmedim. mat ekran oluşundanmıdır nedir televizyon kadar gram beni sarmadı. asus'un woled...
B.sen adlı üyenin hesabı muhtemelen Donanım Haber’de promotörlere devredilmiş bir hesap; bunun gibi birçok örneği orada görebilirsiniz. Yedi senedir tek bir...
20 bütçeye Iffalcon U65A öneririm ama 60 Hz’dir. 30 bine çıkarsanız, 50 inç Iffalcon U95A var, Miniled TCL C6K ile aynı TV, hocam. Bu fiyatlara başka bi iyi...
Paneli ktc den alıyor demedim. TV yi ktc den alıyor dedim. Ktc sitesinde oem üretici olduğunu söylüyor. Nexstar tv kullanan bazı kullanıcıların tv lerinde...
İnsanın kendi bu kadar tanıması güzel 🙂
1775595258
Hocam orasi asil 2-3 kisi kişinin 5-10 tane sahte hesaplari ile yönetiliyor.
Bakin her gun yazanlara...
7 senedir kullanılmayan dh hesabı bir anda aktif olup next çok iyi tcl berbat diyor ne hikmetse bizi bile tanıyor biz üye olduktan sonra üye olarak dh'de...
Ne diyordu sizinkiler ;
"eski hesapları satın almışlar"
" uyuyan hesapları satın almışlar, uyandırmislar"
"Nextstar fan boyluğu yapıyor "
" Biz yer miyiz...
bu arkadaş dh'de 1.5 senedir hiçbir şey yazmayıp bir anda konuya gelip next şöyle böyle tcl fanboyları tcl kötü diyerek biz üye olduktan 1 gün sonra bu...
Hocam yalana gerek yok, siz DH de Tv tavsiyeleri sayfasinda yazali 15-20 gun oldu hadi 1 ay diyelim.
Oradaki menfaat sarmalindaki hesaplar ile sahte...