Craxy76 isimli üyenin son içerikleri

1. Craxy76

LG TV'ler Türkiye'de 2 katına fahiş fiyata satılıyor (Üstelik Yerli Üretim)

Aynı sorunu new balance ayakkabı'da yaşıyorum thh gideceğim. 5 aylık ayakkabı patates oldu.
  2. Craxy76

İlk defa iPhone kullanmak

s25 ultra alınmaz. 5 senedir aynı sensörler aynı batarya aynı sarj hızı vb. o paralara vivo x300 pro, oppo find x9 pro, honor magic 8 pro daha mantıklı.
  3. Craxy76

Yardım 30.000 TL Bütçe ile OLED monitör tavsiyesi

valla kanka qd oled odyssey g5 samsung aldım oled ama hiç beğenmedim. mat ekran oluşundanmıdır nedir televizyon kadar gram beni sarmadı. asus'un woled modellerine bak derim. oled konusunda lg'yi daha başarılı buluyorum. hali hazırda hala ips monitörümü kullanıyorum günlük olarak açmıyorum bile.
  4. Craxy76

NextStar YE-55IDG11 Mini-Led vs Iffalcon 55U75A QLED hangisini almalıyım?

20 bütçeye Iffalcon U65A öneririm ama 60 Hz’dir. 30 bine çıkarsanız, 50 inç Iffalcon U95A var, Miniled TCL C6K ile aynı TV, hocam. Bu fiyatlara başka bi iyi TV yok piyasada maalesef. Next’in 60 Hz Miniled TV’leri çok ucuza çıkmıştı, şu an değecek bi fiyata sahip olduklarını düşünmüyorum.
  5. Craxy76

Yurt Dışı Telefon Almak İçin Güvenilir Site Önerileri?

hocam dedigim gibi yanlış yerde cevap arıyorsunuz facebook'a gitmeniz lazım. orası bu iş için yapılıor. ibrahim arslan var çatalcada yeri var onada bakabilirsin. arslan teknoloji diye
  6. Craxy76

7 senedir kullanılmayan dh hesabı bir anda aktif olup next çok iyi tcl berbat diyor ne hikmetse bizi bile tanıyor biz üye olduktan sonra üye olarak dh'de yaptığı itham ve saldırılara devam ediyor. : https://hizliresim.com/gala5dd kim bilir hangi garibanın hesabı
  7. Craxy76

bu arkadaş dh'de 1.5 senedir hiçbir şey yazmayıp bir anda konuya gelip next şöyle böyle tcl fanboyları tcl kötü diyerek biz üye olduktan 1 gün sonra bu foruma üye olup saldırılara başlamış. bizi tanımayan birinin burada ne işi olurda üyelik açar :D demekki bizi tanıyan takip eden biri dh'den.
  8. Craxy76

Yurt Dışı Telefon Almak İçin Güvenilir Site Önerileri?

kart geçen satıcılar var orda hocam. ismail beşaltı vb. satıcılar geçiyor
  9. Craxy76

YD Telefon Fiyatları Çok Pahalı Değil Mi?

ırak'tan cihaz gelmiyor savaş yüzünden sıkıntı var fiyatlar tavan yaptı.
  10. Craxy76

kimin marka savunduğunu koymuş arkadaşımız .D kimin ne olduğu ortada. kendim LG OLED kullanıyorum her yerinide eleştirir gömerim. markalara kulluk etmem. markalar bana hizmet etmek zorunda olan parasını bastığım zaman hizmet vermek zorunda olan firmalardır. Ne hikmetse bizi burda gördükten sonra...
  11. Craxy76

bu arkadaşta dh forumdaki lg/samsung promotörlerinin kankası. yalan verilerle manipülasyon yaparak iffalcon/tcl kötüleyip yazılım desteği bile olmayan n*xt övme peşindeler.
  12. Craxy76

şahsen bende lg tercih etmeyerek almamaya önermemeye çalışıyorum. mesela lg c5 oled yerine philips 810 aynı paneldir philips alınabilir.
  13. Craxy76

Next biraz daha ucuza satsa neyse ama u95a parası verilmez kesinlikle. yani hiç rekabet edici bir fiyata satılmıyor. yazılım desteği kaliteye panel kalitesi olsun bunları baz alırsak kesinlikle parasının televizyonu değil next.
  14. Craxy76

Güzel fiyata almışsın hocam çok nadir indiriyorlar Avrupa fiyatına ben de Avrupa fiyatına aldım televizyonumu yılda böyle bir kere falan Avrupa fiyatıyla satıyorlar televizyonları ondan sonra kazıklama politikası uyguluyorlar. Güle güle kullan vallahi bedavaya almışsın
  15. Craxy76

Hangi modeli Hocam? Miniled mi?
Geri