Arama sonuçları: *

1. Q

Laptop klavyeme fanta döktüm

onu biliyorum da kasa gömülü aga garantisi de var yani tuşları anca dışardan sökebilirim demek istedim biliyorum 120tl fln var klavyesi de garanti bozulur onu takınca çünkü gömülü aynn bozulabilir
  2. Q

aga şuan alamam gibi de sadece tuşun dış kalıbı değişse olmaz mı ya bugün gidecem bi bilgisayarcıa
  3. Q

agalar klavyeye fanta döktüm ve sonra üst yüzeyi temizleyip 2 saat fln rdr2 oynadım akşam da işimi gördüm sanki iç donanımlarına sıvı kaçmadı gibi ama klavyede etkili olmuş baya böle num lock tuşları baya yapış yapıştı ben de garantisi bitmesin diye tuşları dışardan belli tekniklerle çıkarmaya...
  4. Q

hp pavilion ec0008nt bilgisayarımın klavyesindeki sorun

uzun sürmez mi ama güvendiğim yer var sadece ironi olarak yazdım bizim oradaki bilgisayarcıya götürdüydüm süs köpeği boyutundaki hiçbir oyunu açmayan kasanın içine gt210 takti ve 2020ye kadar kullandım 8gb rami vardı
  5. Q

haklısın da tek bi tuşun olduğu yerde oldu bu yani yerini bilmeleri kolaylık sağlamaz mı
  6. Q

kabloyu lehimle birleştiremezler mi bence haklısın çünkü tüm klavyede aydınlatma bozuldu bi tek başlatma tuşu çalısıyor 1601024638 :( 1601024639 :(
  7. Q

valla yaa bide tuşların altında sistemli bir şekli var doğru taktım ama led aydınlatma için bilgisayarcıya götürecem inş ramlerim 8gb dönmem
  8. Q

Aslında klavyede sorun yok sadece benim merakımdan dolayı ctrl yi çıkardım ve led aydınlatma hjepsinde bozuldu tusu geri taktım ama led aydınlatmayı düzeltemiyorum
  9. Q

FPS Değerini Nasıl Artırabilirim?

full ayarda aynı ekran kartıyla oynayan başkaları 180 200 fps alıyo cs de ben 130 alıyorum onu nasıl arttıracam diye sordum yoksa ayar düşürmeyi 5 yasındaki çocuk bile anlar
  10. Q

düşük ayar oynamak istemiyorum performans yapmak da istemiyorum
  11. Q

eyw
  12. Q

çok açıklayıcı oldun o kadarını biliyorum da neyi güncelleyecem ekran kartını mı
  13. Q

nası yapacam?
  14. Q

elimde 3 aylık içinde r5 3550h ve gtx1650 olan 16gb ramli bir laptop var csde full ayarda 130 fps alıyorum ama hangi oyun testinde görsem 170 200 arası oluyor fpsimi nasıl arttırabilirim gta5 te de full ayarda 40 50 60 civarında geziyor
  15. Q

OYUNLARI Steam'de Ücretsiz Alabilir miyiz?

yok reis öyle değil ama o video çok iyi
  16. Q

ben de onu anlattım zaten suan param yok diye böyle bi konu açtım
  17. Q

ben youtubede kredi kartını seçip numaraya 5555555555 yazıp tarihe bişeyler girince ücretsiz alabileceğini ve yasal açıdan bir sorun olmadıgını gördüm bunun gibi başka birsey var mı suan o dediğim seyi denedim ama olmuyo
  18. Q

HP PAVILION EC0008NT RAMİ NASIL HIZLANDIRILIR

yani fiyat ucuz kalsın diye anakartı kötü seçmiş oluyorlar aslında bu yüzden masaüstü iyi sen alıyorsun masaüstünü her şeyini sen secebilme hakkın var 1600245968 masaüstü 10200 TL'ye rx590 r5 3600x 16gb 3200mhz ram (anakart destekliyor) 1ms 75hz monitör sizce iyi fiyatlı mı
  19. Q

hızlandırabilmem için anakartı ve ramleri mi değiştirmem gerekir şimdi ama çok da ugrasmak istemiyom zaten 6200e aldım ben masaüstü alacaktım da ne bileyim alamadım işte
  20. Q

o da olabilir haklısın
Top Bottom