elimde 3 aylık içinde r5 3550h ve gtx1650 olan 16gb ramli bir laptop var csde full ayarda 130 fps alıyorum ama hangi oyun testinde görsem 170 200 arası oluyor fpsimi nasıl arttırabilirim gta5 te de full ayarda 40 50 60 civarında geziyor
nası yapacam?Driverlarını güncelle
googledannası yapacam?
çok açıklayıcı oldun o kadarını biliyorum da neyi güncelleyecem ekran kartını mıgoogledan
evetçok açıklayıcı oldun o kadarını biliyorum da neyi güncelleyecem ekran kartını mı
eyw
neyazcak googleye
unlost vs kanallar bunla ilgili birçok video çekti onlara bakabilirsinizneyazcak googleye
bak dostum iyi bir fps almak istiyorsan ayarlarını düşük yap sonra nvidia denetim masası ayarlarını performans yap anlarsın fps artıgınıelimde 3 aylık içinde r5 3550h ve gtx1650 olan 16gb ramli bir laptop var csde full ayarda 130 fps alıyorum ama hangi oyun testinde görsem 170 200 arası oluyor fpsimi nasıl arttırabilirim gta5 te de full ayarda 40 50 60 civarında geziyor
düşük ayar oynamak istemiyorumbak dostum iyi bir fps almak istiyorsan ayarlarını düşük yap sonra nvidia denetim masası ayarlarını performans yap anlarsın fps artıgını
he o zmn nasıl fps alacaksın?düşük ayar oynamak istemiyorum
performans yapmak da istemiyorum
full ayarda aynı ekran kartıyla oynayan başkaları 180 200 fps alıyo cs de ben 130 alıyorum onu nasıl arttıracam diye sordum yoksa ayar düşürmeyi 5 yasındaki çocuk bile anlarhe o zmn nasıl fps alacaksın?