Arama sonuçları: *

1. M

Acer vg240YP iyi midir

memnunum
  2. M

Yardım Origin açılmıyor hata veriyor

Origin'e giriş yapamıyorum.Birkaç teknik sorun yaşıyoruz hatası veriyor ancak tarayıcıdan vpnle giriş yapmayı denediğimde girebiliyorum.Yardımcı olabilecek birisi var mı
  3. M

Fn Tuşu Görev Değiştirme

Medya tuşlarını nasıl fn'den bağımsız yapıcam.F3e bastığımda F3e basmak yerine sesi arttırmak istiyorum bunu değiştirme yöntemi yok mu
  4. M

Kafa Dağıtmalık Oyun

Dostlar bana Ps4 Spider Man gibi eğlenceli, kafa dağıtıcı oyun lazım. Platform ps4 veya pc. Şimdiden teşekkürler. Spider Man gibi 3A oyun olsa daha iyi olur ama fark etmez.
  5. M

İnceleme XPG Infarex K10

Hocam sesi nasıl?Sessiz mi?
  6. M

200 300tl klavye önerisi

Teşekkür ederim 1604256696 Bilgin varsa bunların hangileri sessiz? Çünkü geceleri de kullanacağım için odada uyuyan insanlar rahatsız olmasın istiyorum.
  7. M

200 300tl klavye önerisi

Çıkarım ama o kadar vermek istemiyorum yine de önerin varsa olur
  8. M

200 300tl klavye önerisi

Beyler başlıkta belirttiğim gibi 200 300tl klavye önerisi lazım. Işıksız da olur ışıklı da fark etmez. Kullanımı rahat ve sessiz olması çok önemli.Şimdiden teşekkür ederim.
  9. M

Yardım 5600xt gta 5 düşük gpu kullanımı

ayarlarını atar mısın 1602537705 tamam beyler ets de yüzde 90 altına düşmüyor
  10. M

sıkıntı fm ve cs:go hariç oyun yüklememde.Bir de sherlock holmes devils daughter var o da sıkıntılı oyun galiba 64fps sabit veriyo
  11. M

hayır hikaye modu
  12. M

ryzen 5 3600 ile kullanıyorum.İşlemci kullanımı yüzde 30 40larda ekran kartı kullanımı sürekli değşiyor.Bi 90 luyor bi 80 bi 50.50 ye düştüğünde fps 55leri görüyor.Her ayar fullde iken anca 99 kullanım görüyorum ancak o zaman da fps 50 55 oluyor.Yardıma ihtiyacım var.
  13. M

Dün gelen bilgisayarın Windows deneme süresi bitti

Hocam normalde sürenin 30 gün olup bugün bitmesi biraz kıllandırmadı değil.
  14. M

Dün gelen bilgisayarın Windows deneme süresi bitti

İncehesaptan yaklaşık 12 gün önce bilgisayar almıştım. Dün geldi ve Windows kurulu şekilde geldi. Bugün ise deneme sürümü bitti, Windows etkinleştirme yazısı çıktı sağ altta. Bu neden kaynaklı olabilir.
  15. M

Gigabyte anakart ile 3600 undervolt

Tamam anladım teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
  16. M

Çok teşekkür ederim ama anlamadığım bir nokta oldu. Çekirdek kullanımı sürekli %100 ise voltaj düşürüyoruz ya çekirdek kullanımının süreklü yüzde 100 olduğunu nasıl anlıcaz. Orda kırmızı dikdörtgen içinde olan yerden mi?
  17. M

Teşekkür ederim
  18. M

Model belirtmediğim için özür dilerim. B450M S2H
  19. M

Başlıkta da belirttiğim üzere bilgisayarım gelince undervolt yapmak istiyorum ama gigabyte menüsü çok karışık diyolar. Bunun videosu, açılmış konusu falan varsa veya gelince yardım edebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi?
  20. M

80cm genişlikte masa önerisi

Bütçe maks 400 falan olur heralde bilmiyorum 80cmlik yerim var sadece maalesef :(
Top Bottom