Origin'e giriş yapamıyorum.Birkaç teknik sorun yaşıyoruz hatası veriyor ancak tarayıcıdan vpnle giriş yapmayı denediğimde girebiliyorum.Yardımcı olabilecek birisi var mı
Dostlar bana Ps4 Spider Man gibi eğlenceli, kafa dağıtıcı oyun lazım. Platform ps4 veya pc. Şimdiden teşekkürler. Spider Man gibi 3A oyun olsa daha iyi olur ama fark etmez.
Teşekkür ederim
1604256696
Bilgin varsa bunların hangileri sessiz? Çünkü geceleri de kullanacağım için odada uyuyan insanlar rahatsız olmasın istiyorum.
Beyler başlıkta belirttiğim gibi 200 300tl klavye önerisi lazım. Işıksız da olur ışıklı da fark etmez. Kullanımı rahat ve sessiz olması çok önemli.Şimdiden teşekkür ederim.
ryzen 5 3600 ile kullanıyorum.İşlemci kullanımı yüzde 30 40larda ekran kartı kullanımı sürekli değşiyor.Bi 90 luyor bi 80 bi 50.50 ye düştüğünde fps 55leri görüyor.Her ayar fullde iken anca 99 kullanım görüyorum ancak o zaman da fps 50 55 oluyor.Yardıma ihtiyacım var.
İncehesaptan yaklaşık 12 gün önce bilgisayar almıştım. Dün geldi ve Windows kurulu şekilde geldi. Bugün ise deneme sürümü bitti, Windows etkinleştirme yazısı çıktı sağ altta. Bu neden kaynaklı olabilir.
Çok teşekkür ederim ama anlamadığım bir nokta oldu. Çekirdek kullanımı sürekli %100 ise voltaj düşürüyoruz ya çekirdek kullanımının süreklü yüzde 100 olduğunu nasıl anlıcaz. Orda kırmızı dikdörtgen içinde olan yerden mi?
Başlıkta da belirttiğim üzere bilgisayarım gelince undervolt yapmak istiyorum ama gigabyte menüsü çok karışık diyolar. Bunun videosu, açılmış konusu falan varsa veya gelince yardım edebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi?