Güzel bir incelleme olmuş brom güle güle kullan klavyeyi ama klavyede taş gibi 200 liraya göreAmazon üzerinden 190 TL'ye aldım. (Prime Day) . İlk defa inceleme yapıyorum yanlışım varsa mazur görün.
Ürünün artıları ;
Klavye gayet ağır ve bu kaliteli olduğunu hissetiriyor.
Kutu tasarımı baya hoş.
Klavyenin tasarımına laf yok zaten çok klas bir tasarıma sahip.
Kablosu örgülü ve kalın, kolay kolay zarar göreceğini sanmıyorum.
USB altın uçlu.
Aydınlatması gayet güçlü.
Kasa kalitesi sağlam, tam olarak ne olduğunu anlayamadım.
9 adet renk modu var, FN + Number olarak çalışıyor. Ayrıca FN + 4 tuşları ile tek renk olmak üzere 7 adet renk seçeneği mevcut.
Multimedya tuşların sahip.
Windows kilitleme özelliği mevcut.
NumLock/CapsLock/Windows Kilitleme ışıkları sağ üstte mavi renk ile gösteriliyor.
Aklıma artı özellik olarak bunlar geldi. Eksilerini saymak gerekirse ;
İngilizce klavye olması büyük bir eksi, alışmaya çalışıyorum...
Virgül tuşu alakasız bir yerde.
Tuşların şeffaf kısımlarından beyaz switch garip gözüküyor, pek anlatamadım ama çok eksi olarak sayılmaz.
Bunlar dışında pek eksisi yok, klavyeyi çok beğendim. Sorunuz var ise seve seve cevaplarım...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Harbiden "Vay be." dedirtti. Çok sevindim.Vay be
Sağ ol dostum, sanırım seni de etiketleyecektim ama unuttum kusura bakma.Güzel bir incelleme olmuş brom güle güle kullan klavyeyi ama klavyede taş gibi 200 liraya göre
Bu klavye zamlardan önce ne kadar dı abi?Eline sağlık
Yok sorun değil zaten direk önüme çıktıHarbiden "Vay be." dedirtti. Çok sevindim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağ ol dostum, sanırım seni de etiketleyecektim ama unuttum kusura bakma.
Mutlaka bakacağım dostum, ben de mouse arayışındayım faydalı olacaktır. Teşekkürler bu arada.Çok beğendim eline,emeğine sağlık. Bende artık karar verebilsem klavyeye biri klavye biri fare olmak üzere 2 tane bomba gibi rehber hazırlayacağım, takip edebilirsiniz (İpucu: Biri Steelseries, diğeri şu anlık belli değil)
250TL ye İtopya indirimi ile almıştım şu an ederi 320TL ile yapmayı düşündüğüm model Steelseries Rival 3. Oyun bilgisayarımı kaldırdım, haliyle o da rafta şu an. Eğer ders çalışmaktan sıkılıp, bir boş günümde EBA ya girebilmek için kullandığım laptopa bağlayıp kısa bir inceleme yapabilirim. Klavyeyi şimdi düşünmüyorum ama, o daha detaylı ve kapsamlı olacak.Mutlaka bakacağım dostum, ben de mouse arayışındayım faydalı olacaktır. Teşekkürler bu arada.