Arama sonuçları: *

1. TYADevo

Gaming gen trden kasa alışverişi

anakartı en az 4 ram slotlu al ilerde upgrade olasılığın olsun
  2. TYADevo

Yayınlara yeni başlayacak biri için hangi platform daha iyi

Arkadaşlar merhaba sistemimi yakın zamanda upgrade ettim ve yayınlara başlayacağım ama hangi platformda yapmalıyım karar veremiyorum. Kick'in henüz obs/streamlabs gibi uygulamalarda tam optimizasyonu yok, hala çoğu eklenti, kaynaklar felan düzgün şekilde senkronize olmuyor. Ama Kick'te...
  3. TYADevo

Fotoğraf ve videolarımı yedeklemek için ssd/taşınabilir disk önerisi

Merhaba bilgisayarımda yedeklediğim fotoğraf ve videolar senelerce biriktiği için 500GB'dan fazla bir yer kaplamakta bu yüzden bunları yedeklemek için 1TB bir disk almak istiyorum. SATA SSD veya taşınabilir disk almak daha mantıklı geliyor ama hangi modeli almalıyım bilmiyorum F/P ucuz...
  4. TYADevo

Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

konforu rahattı ama sesi düzgün gelmediği için önermem 1757703016 iade için bugün kargoya verdim cevap bekleyeceğim
  5. TYADevo

sesi ayarlayamıyorsun gamepower ile instagramdan konuştum uygulaması da olmayacakmış Ve dipses sorunu olduğunu kabul ettiler tüm aero modellerinde var dediler 1757702951 ben iade için hepsiburada müşteri hizmetleri ile konuştum bana konuşmanın ekran görüntüsü ile birlikte iade talebinde...
  6. TYADevo

mikrofon düzgündü bir sıkıntı görmedim. Discordda bikaç kişiye sordum ses güzel geliyo sıkıntı yok dediler
  7. TYADevo

1125tlye aldım lansman fiyatı 1200tl idi indirim kuponu kullandım
  8. TYADevo

uygulaması olmadığı için enc'yi kapatamıyorum ve bu sesin az gelme olayı da buna bağlı mı acaba
  9. TYADevo

Arkadaşlar merhaba geçen gün Abdullah abinin hikayesiyle birlikte gamepower aero ultra kulaklığı aldım Bugün geldi ve kulaklığı şuanda test ediyorum 2.4ghz modunda kulaklıkta bir dip ses var rahatsız edici şekilde kablolu ve bluetooth modunda bu dip ses yok Bundan önce Gamepower Kizaru...
  10. TYADevo

2000-3000TL civarı Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba hem laptop hem de telefonuma bağlayacağım bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Ucunda silikon başlıkları olan şekilde olsa daha iyi olur. Mikrofonu ve ses kalitesi iyi bir model arıyorum bataryası da uzun süre dayanırsa güzel olur. Şimdiki kullandığım K55 TWS Bluetooth kulaklık ama...
  11. TYADevo

Yardım CS2 girince pc otomatik kapanıyor

1. sebep işlemcinin aşırı ısınması kaynaklı olabilir. Yeni termal macun sürebilir ve yeni soğutucu alabilirsin. 2. sebep ssd sağlığı düşük olabilir(şuanda bunu yaşadığım için ssd yi garantiye gönderdim) crystaldiskinfo üzerinden kontrol edebilirsin. 3. sebep ramlerde sıkıntı olabilir. memtest86...
  12. TYADevo

Büyük el için kablosuz makrolu mouse önerisi

Merhaba, şu anda Microsoft Sidewinder x5 kablolu mouse kullanıyorum ve orta tekeri erimeye ve parçalanmaya başladı bu yüzden yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Elim büyük olduğu için bunun boyutuna benzer bir ürün almak istiyorum. Bana benzer türde kablosuz mouseler önerebilir misiniz? Bunun bir...
  13. TYADevo

Kızla okulda buluşucam dedim ama yanına gidip buluşmadım

Kızın duygularını messinin top oynaması gibi oynayıp ardından şut atmışsın. Bir de doğru mu, oynamış mıyım diye soruyorsun ya... 1738371296 Umarım aynısı başına gelmez, gelirse de karma diyelim.
  14. TYADevo

Sıvı Soğutma Önerisi

bu attığın outlet ürün o yüzden onu geçicem de asassin spirit plus v2 yi alıcam sanırım.
  15. TYADevo

Sıvı Soğutma Önerisi

Hem bütçemi aşıyor hem de fazla büyük, ramlere çarpabilme olasılığı yüksek. O yüzden o iki model arasından hangisini seçmeliyim? Burst Assasin mi yoksa Assasin Spirit 120 Plus V2 mi?
  16. TYADevo

Sıvı Soğutma Önerisi

Thermalright Burst Assassin vs Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Şimdi bu ikisinden hangisini seçeyim? Burst assasin için performansı daha iyi diyolar ama assasin spiritte de çift fan var.
  17. TYADevo

Sıvı Soğutma Önerisi

Thermalright king atmışsın o tek fanlı, spirit 120 plus v2 buldum çift fanlı bu daha mı iyidir? https://www.gaming.gen.tr/urun/407574/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  18. TYADevo

Sıvı Soğutma Önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-strong-m4-12x-pro-fiyati,623459821.html bu ürün mü?
  19. TYADevo

Sıvı Soğutma Önerisi

frozen notte satılan yer bulamadım onun yerine warframe var ve bütçe olarak 2000 yazmıştım ama o da 3000tl.
  20. TYADevo

Sıvı Soğutma Önerisi

AMD Ryzen5 3600 işlemcimi stok fanıyla kullanıyorum. bilgisayarımın açılış sıcaklığı 55-60 derecelerde ve böyle olduğundan her 5-6 ayda bir termal macun değiştirmek zorunda kalıyorum Bu yüzden sıvı soğutma almayı düşünüyorum. kullandığım termal macun arctic mx6 idi. 2000tl civarında önerilere...
Geri