Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

ben bunu kutusuna koydum

forza motorsport oynarım

incelemesini foruma yapmıştım harici ekolayzır ile dinlenebilir bir şey oldu demiştim.

ilk kez oyun oynadım ne motor sesi ne çarpışma sesi hiç bir şey alamadım ... teneke gibi ses.

kızdım gittim baracuda aldım

3400 lira gamepower kulaklık 2000 lira olmuş

aradaki farkı söyleyeyim

razer barracuda ferrari bu kulaklık at arabası

gamepower 2000 lira ise barracuda 20 000 lira eder o kadar fark var

razerda ekolayzer falan hiç bir şey yapmadım THX bile açmadım zaten kurarken sıkıntı çıkarttı yazılım firmware update falan yaptım bakacam sonra

motor içimde gaz veriyor sanki ... gamepower da ise motor yok

vallahi hayatımda bu kadar kötü kulaklık kullanmadım

gerçi ne kullandın diyeceksiniz

corsair anker sony dışında kulaklık kullanmadım anker space one aldım en son uçakta dinlemek için o da poahalı bir şey. abartmıyorum barracudanın ses yelpazesi anker space one dan iyi..... muhteşem diyebilirim. şaştım kaldım..

bunu birine bedava vereceğim gamepower havit covid rampage çin işi her kulaklıktan uzak durun....

3400 lira verin razer barracuda alın özellikle müzik ve film izliyorsanız ... sonra bana teşekkür edin

mikrofonu çok kötü diyorlar mik önemliyse başka bakın tabi ama markalı yazılımlı olsun

Sesi bi garip çıkıyor hocam . Bass yok sanki dümdüz çalıyor müziklerim . Mikrofon kalitesi hoşuma gitti de bu ses ayarını nasıl ayarlayabilirim acaba . Olmazsa iade edebileceğimide düşünmüyorum hijyenikten dolayı iptal ederler bence
Hocam denetim masasına girin , ordan donanım ve sesten sese girin , kulaklığınıza sağ tık yapıp özelliklere girin (wifi ile girdiyseniz hoparlör kablo ile girdiyseniz kulaklık simgesi olucak) oradan geliştirmelerden bass artırmayı seçin hiç ekolayzerla uğraşmaya gerek yok o bassı yeterince arttırıyor.Kulaklıktaki ses sürücüsü gerçekten iyi sadece bassı çok düşük tutmuşlar ama ayarlanınca diğer üst düzey kulaklırdan çok bi farkı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba geçen gün Abdullah abinin hikayesiyle birlikte gamepower aero ultra kulaklığı aldım
Bugün geldi ve kulaklığı şuanda test ediyorum
2.4ghz modunda kulaklıkta bir dip ses var rahatsız edici şekilde
kablolu ve bluetooth modunda bu dip ses yok
Bundan önce Gamepower Kizaru kullanıyordum ve pc sesi 24 olmasına rağmen sesi ideal bir seviyedeyken aero ultrada 100 yaptığım zaman aynı seviyelere denk geliyor
Yani anlayacağınız sesi düşük seviyelerde nerdeyse hiç vermiyor, çok az geliyor
Spotifyda da mesela pc sesi 24, spotify sesi %20 olarak yapıyordum Kizaru'da, Aero Ultra'da ise pc sesi 24 kalsa bile spotifyda %100 yapmam gerek ki duyulabilsin yada tam tersi şekilde
ama bluetooth modunda telefonda bağlanınca yüksek şekilde geliyor yine onda sıkıntı göremedim.
Henüz bir uygulaması yok bu yüzden 7.1 ayarları ve ses ekolayzeri için bir şey yapılamıyor
7.1 de yapılıyor ekolayzer da . Sağ alttaki ses simgesine sağ tık yapıp ses ayarlarına girin mono sesi kapatın. Sonra kulaklığa girip en alttaki uzamsal sesten windows sonici seçin. Ekolayzerla uğraşmaya gerek bence yok önce bassı arttırıp bakın bi bence sonra bakarsınız. Önceki mesajda nasıl olduğunu yazdım.

ben bunu kutusuna koydum

forza motorsport oynarım

incelemesini foruma yapmıştım harici ekolayzır ile dinlenebilir bir şey oldu demiştim.

ilk kez oyun oynadım ne motor sesi ne çarpışma sesi hiç bir şey alamadım ... teneke gibi ses.

kızdım gittim baracuda aldım

3400 lira gamepower kulaklık 2000 lira olmuş

aradaki farkı söyleyeyim

razer barracuda ferrari bu kulaklık at arabası

gamepower 2000 lira ise barracuda 20 000 lira eder o kadar fark var

razerda ekolayzer falan hiç bir şey yapmadım THX bile açmadım zaten kurarken sıkıntı çıkarttı yazılım firmware update falan yaptım bakacam sonra

motor içimde gaz veriyor sanki ... gamepower da ise motor yok

vallahi hayatımda bu kadar kötü kulaklık kullanmadım

gerçi ne kullandın diyeceksiniz

corsair anker sony dışında kulaklık kullanmadım anker space one aldım en son uçakta dinlemek için o da poahalı bir şey. abartmıyorum barracudanın ses yelpazesi anker space one dan iyi..... muhteşem diyebilirim. şaştım kaldım..

bunu birine bedava vereceğim gamepower havit covid rampage çin işi her kulaklıktan uzak durun....

3400 lira verin razer barracuda alın özellikle müzik ve film izliyorsanız ... sonra bana teşekkür edin

mikrofonu çok kötü diyorlar mik önemliyse başka bakın tabi ama markalı yazılımlı olsun
Rakip firmaların adamımısın hocam öldürüp gömmüşsün.

Son düzenleme:
rakip firmalar ödememi yapın:)

yok inan çok kötü

hp x1000 wireless de kullanıyorum onu rakiplerin arasına katalım

o da çok ucuz bir kulaklık o bile fersah üstün bundan

ben diyorum ki

çin işi yazılımı fw si ne bileyim amerikalı incelemesi olmayan bir şey almayın

corsair
hyperx
anker
asus
steelseries

falan hangi marka fark etmez..... giriş seviyesi en kötüsü iyidir

bunlardan birini alın

uzak durun çin işi marka basılan generic kulaklıklardan

pahalı bir sebebi var

rakip firmalar ödememi yapın:)

yok inan çok kötü

hp x1000 wireless de kullanıyorum onu rakiplerin arasına katalım

o da çok ucuz bir kulaklık o bile fersah üstün bundan

ben diyorum ki

çin işi yazılımı fw si ne bileyim amerikalı incelemesi olmayan bir şey almayın

corsair
hyperx
anker
asus
steelseries

falan hangi marka fark etmez..... giriş seviyesi en kötüsü iyidir

bunlardan birini alın

uzak durun çin işi marka basılan generic kulaklıklardan

pahalı bir sebebi var
acaba başka kulaklıklar mı geldi bize , bana hiç kötü gelmedi. Bu arada hocam ekolayzerda bence sadece bassı arttırın kulaklığın en iyi sesinin öyle geldiğini düşünüyorum.

ben tiz mid her şeyi ayarladım biraz müzik dinlenebilir oldu
sonra fark ettimki aslında kendimi kandırıyorum bt ile tv ye bağlayıp film izleyeyim dedim o an dank etti
hem ses bayağı geriden geliyor hem de orjinal hali yani kuyudaki ses e dönüştü kulaklık
inanılmaz boğuk
en son fark ettiğim logitech mx masterın alıcısı ile çakııyormuş mouse tekleme yapıyor ben dedim neden acaba bu gamePOWER:) ı söktüm mouse düzeldi...
kasa arkasına taktım dongle ı
bu sefer cızırtı kesinti yapmaya başladı

yahu parasında değilim ben takarım bir şey bozuksa veya tatmin etmiyorsa çözüm ararım en son vazgeçerim..
forza motorport son darbe oldu
başlarım dedim bir kaç incelemeye baktım müzik film oyun için ortalama barakuda gördüm mikrofon zaten kullanmıyorum bunu aldım aradaki fiyat farkını verin markalı alın. teşbihte hata olmaz ancak
ferrari at arabası cuk oturuyor

benim tavsiyem budur.

ha belki bana gelen meşhur 50mm sürücüler 5mm çıktı yanlışlıkla..
bilemem ama şansımı yeniden denemem çin işi şeylerle

ben tiz mid her şeyi ayarladım biraz müzik dinlenebilir oldu
sonra fark ettimki aslında kendimi kandırıyorum bt ile tv ye bağlayıp film izleyeyim dedim o an dank etti
hem ses bayağı geriden geliyor hem de orjinal hali yani kuyudaki ses e dönüştü kulaklık
inanılmaz boğuk
en son fark ettiğim logitech mx masterın alıcısı ile çakııyormuş mouse tekleme yapıyor ben dedim neden acaba bu gamePOWER:) ı söktüm mouse düzeldi...
kasa arkasına taktım dongle ı
bu sefer cızırtı kesinti yapmaya başladı

yahu parasında değilim ben takarım bir şey bozuksa veya tatmin etmiyorsa çözüm ararım en son vazgeçerim..
forza motorport son darbe oldu
başlarım dedim bir kaç incelemeye baktım müzik film oyun için ortalama barakuda gördüm mikrofon zaten kullanmıyorum bunu aldım aradaki fiyat farkını verin markalı alın. teşbihte hata olmaz ancak
ferrari at arabası cuk oturuyor

benim tavsiyem budur.

ha belki bana gelen meşhur 50mm sürücüler 5mm çıktı yanlışlıkla..
bilemem ama şansımı yeniden denemem çin işi şeylerle
o kulaklık sorunlu gibi

Hocam denetim masasına girin , ordan donanım ve sesten sese girin , kulaklığınıza sağ tık yapıp özelliklere girin (wifi ile girdiyseniz hoparlör kablo ile girdiyseniz kulaklık simgesi olucak) oradan geliştirmelerden bass artırmayı seçin hiç ekolayzerla uğraşmaya gerek yok o bassı yeterince arttırıyor.Kulaklıktaki ses sürücüsü gerçekten iyi sadece bassı çok düşük tutmuşlar ama ayarlanınca diğer üst düzey kulaklırdan çok bi farkı yok.

7.1 de yapılıyor ekolayzer da . Sağ alttaki ses simgesine sağ tık yapıp ses ayarlarına girin mono sesi kapatın. Sonra kulaklığa girip en alttaki uzamsal sesten windows sonici seçin. Ekolayzerla uğraşmaya gerek bence yok önce bassı arttırıp bakın bi bence sonra bakarsınız. Önceki mesajda nasıl olduğunu yazdım.

Rakip firmaların adamımısın hocam öldürüp gömmüşsün.
Hocam özelliklerden gelişmiş menüsünü seviyorum ama herhangi bir başa arttırma seçeneği görmüyorum . Win11

Hocam özelliklerden gelişmiş menüsünü seviyorum ama herhangi bir başa arttırma seçeneği görmüyorum . Win11

Ekran Görüntüsü (3).webp

Ekran Görüntüsü (4).webp

Geri