Arama sonuçları: *

1. T

C# Form Geçişleri Sorunu ??

frmAdı.ShowDialog();
  2. T

c# Login ekranı yardım

SmartAssembly kullanabilirsin
  3. T

C# FOR DÖGÜSÜNDE HATA VERİYOR

i++ veya i+1 ( i yi her döndüğünde 1 arttırır ) i+2 ( i yi her döndüğünde 2 arttırır ) i+6 ( i yi her döndüğünde 6 arttırır )
  4. T

C# Form .Net 5.0'dan 3.0'a geçiş?

Güzel soru. VS 2010'da sol üste menüleriden Project -> xxx(Proje Adı) Properties -> Application -> Target Framework -> .net 3.0 çekebilirsin Fakat önemli olan eğer 5.0'da kullandığın bir kütüphane 3.0 da yoksa hata alırsın projede. Ekstra olarak günümüzde eski bilgisayar kalmadı artık nerdeyse...
  5. T

c# ta yapılan veri tabanı uygulamasını başka pc de nasıl çalıştırabilirim(sql)

Öncelikle VS içerisindeki sqlConnection string'e dikkat etmen gerekir. SQL Karşı bilgisayarda kurulu olmak zorunda. Tavsiyem SQLite kullanmanız. Ufak çaplı projeler için paha biçilemez sadece 1 .dll ile sorun kökten çözülür.
  6. T

C# text box içi boş iken button enabled false olsun istiyorum

Richtextbox TextChanged ( Properties -> Event ) çift tıklayarak oluştur. Kodunu yapıştır. Yazdığın kod doğru fakat doğru evente yazmadığın için çalışmıyor :) Eğer loadda erişim engellemek istersen. RichTextboxun Properties penceresinden Enabled=False yap
  7. T

SQL bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

1- select (select MNO from MusteriTablosu where MusteriTablosu.MNO=SATISTABLOSU.MNO) as MusteriAdi from SATISTABLOSU (inner join ilede yapılabilir ) 2. Soruda araçların tablosunu paylaşmadığın için net bir cevap veremiyorum mantığını kuramayız. 3- select (select Marka from Araclar where...
  8. T

SQL Server İçin Yardım

Selam, yardım istediğin konuyu açıklarsan daha çok kişiye erişebilirsin
  9. T

Başlıkta anlatamıyorum c#da yardım gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Sorunu tam anlayamadım. Görselde ekleyebilir misin ? veya özel mesajdan müsait bir zamanda bilgisayarına bağlanıp inceliyelim ?
  10. T

C# System.FormatException: 'Giriş dizesi doğru biçimde değildi.' Hatasını Nasıl Düzeltebilirim

Convert.ToDecimal(oku["adetfSom"].ToString().Replace('.',','));
  11. T

İstediğim yazılımı geliştirmek için nelere ihtiyacım var?

Verileri çekerken gelen fiyatı if ile kontrol edip kendine mail gönderebilirsin. Veya gride yükle Örnek BTC isimli birimin fiyatı == 100tl olunca mail gönder gibi..
  12. T

E devlet şifresi sıfırlanmıyor nasıl doğrulama kodu alınır ?

Sunucularda yoğunluk olabilir 1-2saat sonra tekrar gönder kodu
  13. T

C# Web Sitesine veri gönderme.

Bütün kodlarını inceledim ve bir sonuca varamadım.
  14. T

C# Web Sitesine veri gönderme.

Selamlar; https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/lira-yukleme https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/kredi-karti-paket-satin-alma bu linklere c# üzerinde veri gönderme yapamadım bir türlü. Yapmak istenilen: Kullanıcıdan Tel no alınarak ( tl - paket yükleme ) seçtirilecek radiogroup...
  15. T

Ödevime yardım lazım.

textboxları forma ekle listbox1.Items.Add(textBox1.Text);
  16. T

Udemy de sizce hangi eğitim ile başlamalıyım ?

İngilizce şart çünkü bazı şeyleri anlaman gerekiyor örnek: SqlCommand -> komut için gerekli ve ingilizce bir sözcük ve ingilizcen iyi olursan yabancı forumlarda ki bilgilerle rahatlık yaşarsın. Her dilin kendine göre temel komutları vardır Örnek Değişken tanımlama C#: int a; vb.net: Dim a As...
  17. T

C PROGRAMLAMA Dizideki Sayıları Belli Bir Düzene Göre Sıralama

tabii ki öyle fakat mantık olarak her derleyicide bu şekilde olacaktır :)
  18. T

Programlamaya Başlamak İstiyorum.

Her dil kendine göre zordur. Önemli olan algoritmayı kafanda oluşturabilmek 1606584297 Evet sokağa çıkma yasağı nedeniyle evdeyiz ve elimde proje olmadığı için boş boş oturuyorum C# ile ilgili sorularınızı özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz :)
  19. T

C PROGRAMLAMA Dizideki Sayıları Belli Bir Düzene Göre Sıralama

Döngüde 2kere dön en küçüğü bul Döngüde 2kere dön en büyüğü bul
  20. T

Yazılım Dillerinde Öncelik Hangisinde?

Kişiden kişiye değişir. İlk önce programlama mantığını öğrenipte sonradan arayüz tasarlamaya geçebilirsin
Top Bottom