K KELREN 80+ Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim EREN EKİN 26 Mart 2021 #1 kendi bilgisayarımda bi veri tabanı uygulamsı geliştirdim setupını hazırladım ama başka bir bilgsayard kurmaya kalkınca hata veriyor
kendi bilgisayarımda bi veri tabanı uygulamsı geliştirdim setupını hazırladım ama başka bir bilgsayard kurmaya kalkınca hata veriyor
T tuqcan 80+ Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Tuğcan ÇOBAN 2 Nisan 2021 #2 Öncelikle VS içerisindeki sqlConnection string'e dikkat etmen gerekir. SQL Karşı bilgisayarda kurulu olmak zorunda. Tavsiyem SQLite kullanmanız. Ufak çaplı projeler için paha biçilemez sadece 1 .dll ile sorun kökten çözülür.
Öncelikle VS içerisindeki sqlConnection string'e dikkat etmen gerekir. SQL Karşı bilgisayarda kurulu olmak zorunda. Tavsiyem SQLite kullanmanız. Ufak çaplı projeler için paha biçilemez sadece 1 .dll ile sorun kökten çözülür.
K KELREN 80+ Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim EREN EKİN 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kendi bilgisayarım kurduğum veritabanı dosyasını diğer bilgisayarda attach ederken hata alıyorum bu konu hakkında bi bilgin varmı acaba
kendi bilgisayarım kurduğum veritabanı dosyasını diğer bilgisayarda attach ederken hata alıyorum bu konu hakkında bi bilgin varmı acaba