Arama sonuçları: *

1. L

Sinerji bilgisayar güvenilir mi??

çok teşekkürler değerli yorumlarınız için :)
  2. L

Sinerji bilgisayar güvenilir mi??

Arkadaşlar en uygun parcalari sinerjide buldum daha uygun bilgisayar toplayacağım ben guveniyorm ama ailem pek güvenmiyor güvence için güvenilir veya güvenilmez yazarsanız sevinirim Ne kadar cok yorum o kadar iş yapar.
  3. L

Bu hazır 750Ti 1200 AF li sistem nasıldır ?

bilmiyorum ama 2.el olsa aldıktan sonra belli olur sanırsam onun dısında benim alıcağım sistem 2700tl oluyor ssd siz ve ekran kartı rx470 arkadaşlara sordum çok riskli dediler mining kart diye bende hiç zora girmiyorum daha düşüğe bunu buldum oynadığım oyunları rahatlıkla oynatıyor 1600452884...
  4. L

Amacım 2.el almak değil bütçem belli bugün başka bi konuda arkadaşlara sordum riske girme dediler bende 2.el riskine girmiyorum direk 0 dan yürüyorum bütçem buna yetiyor
  5. L

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-a15-oyuncu-bilgisayari.html Arkadaşlar sizlere hem sistemi sormak hemde bir şey daha sormak istiyorum. Hazır sistem alırken hdmi vga gibi kabloları takıptamı gönderiyolar yani onlarmı veriyor kabloları?
  6. L

Rx470 Ekran kartı mining Rx560 dan dahamı az performans verir ?

Hacım 16 yaşıma girecem 2 aydır çalışıyorum ve o parayla helal parayla alıcam 6 ay garantisini verdi adam zaten sorun çıkarsa hayırlısı demekki sorun olmiyacak sağol yorumun için
  7. L

6 ay kendilerinin garanti verdiğini söylüyorlar da hacı çok iyi bi kart olmasına gerek yok cidden ya bunu yada rx560 ı alsam fps testlerine baktım benim için yeterli
  8. L

GeT derken hacı açarmısın azıcık daha
  9. L

Okudum okudum da dediğin şey baya mantıklı ama hani kendi kartımla alamıyorum bunu limitim yok pederin kartıyla alıyorum onlarda internete pek güvenmiyolar trendyol harici sitelere onun icin ya senin dediğin gibi yapıcam ya da şunu bilmek istiyorum 1 sene götürmezmi ? benim en büyük oynayacağım...
  10. L

Hacı şimdi ben bu kartı alsam bu beni bidahaki seneye kadar götürmezmi 1 senecik götürsün ozaman 0 ını alıcam bu sene alamadım bu kadarım var veya rx560 mı alayım napayım
  11. L

Hacım ben köyden çıkma insanım bilmem etmem öyle yerleri çevrem bu il içerisinde 1600435815 1 seneden fazla götürmesine gerek yok götürmezmi 1 senecik
  12. L

Düzcede yaşıyorum burası küçük bi şehir ve günümün 4 5 saatini arayarak geçirdim ve hiçbir yerde doğru dürüst satıcı ve kart bulamadım çoğuda daha yükselterek satmaya çalışıyor mecbur internette kaldım 1600435616 Dediğim gibi küçük bi şehirdeyim ve böyle şeyler burda olmuyo hep farklı şehirlerde
  13. L

Güvenilirmidir her satıcı
  14. L

Hacım bütçem 850 falan ama 1000 de sen bulurum 150 daha biyerlerden ya pc alıcamda 2500 tl bütçe onun için 1600435403 Ne kadar mesela bana 1 sene idare etse yeter
  15. L

Neden hocam ? 1600435263 Performansı yüksekse almamam için sebebi nedir ?
  16. L

https://www.n11.com/urun/sapphire-radeon-4gb-rx470-11256-21-21g-gddr5-express-ekran-karti-788990?magaza=alemdagteknoloji Ekran kartı bu 2.el olduğunun ve mining olduğunun farkındayım ama öğrenmek istediğim tek şey bu kartın fps değerleri rx560dan dahamı az olucağı? Cevaplarsanız sevinirim :)...
Top Bottom