Neler Yeni

Bu hazır 750Ti 1200 AF li sistem nasıldır ?

LiveLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Sevgeç

Arkadaşlar sizlere hem sistemi sormak hemde bir şey daha sormak istiyorum.

Hazır sistem alırken hdmi vga gibi kabloları takıptamı gönderiyolar yani onlarmı veriyor kabloları?

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi

Arkadaşlar sizlere hem sistemi sormak hemde bir şey daha sormak istiyorum.

Hazır sistem alırken hdmi vga gibi kabloları takıptamı gönderiyolar yani onlarmı veriyor kabloları?
Çok 2.ele daha güzel şeyler bulursun

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LiveLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Sevgeç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok 2.ele daha güzel şeyler bulursun

Amacım 2.el almak değil bütçem belli bugün başka bi konuda arkadaşlara sordum riske girme dediler bende 2.el riskine girmiyorum direk 0 dan yürüyorum bütçem buna yetiyor

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
Amacım 2.el almak değil bütçem belli bugün başka bi konuda arkadaşlara sordum riske girme dediler bende 2.el riskine girmiyorum direk 0 dan yürüyorum bütçem buna yetiyor
Bu gibi düşük bütçelerde 2.el almak daha mantıklı ben bile 5000 e 2. El alacam

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
750 Ti ? Really ? 6 senelik kartı sıfır olarak nasıl buldular ? fiyatı güzel bu arada 750 Ti iyi karttır fakat 6 yıllık bir kart, nasıl sıfır olarak buldular ?

LiveLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Sevgeç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
750 Ti ? Really ? 6 senelik kartı sıfır olarak nasıl buldular ? fiyatı güzel bu arada 750 Ti iyi karttır fakat 6 yıllık bir kart, nasıl sıfır olarak buldular ?
bilmiyorum ama 2.el olsa aldıktan sonra belli olur sanırsam onun dısında benim alıcağım sistem 2700tl oluyor ssd siz ve ekran kartı rx470 arkadaşlara sordum çok riskli dediler mining kart diye bende hiç zora girmiyorum daha düşüğe bunu buldum oynadığım oyunları rahatlıkla oynatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis peki kabloları gönderiyolarmı hdmi vga vs. ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bilmiyorum ama 2.el olsa aldıktan sonra belli olur sanırsam onun dısında benim alıcağım sistem 2700tl oluyor ssd siz ve ekran kartı rx470 arkadaşlara sordum çok riskli dediler mining kart diye bende hiç zora girmiyorum daha düşüğe bunu buldum oynadığım oyunları rahatlıkla oynatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis peki kabloları gönderiyolarmı hdmi vga vs. ?

Bilmiyorum.

Top Bottom