Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

Yardım Logitech G29 un kronik sorunları nelerdir?

Ben 4 yıl sorunsuz bir şekilde kullandım. Rampage gibi bir markadan değil Logitech’ten ve G29’dan bahsediyoruz.
  2. Bol Tereyağlı İskender

Yardım Logitech G29 un kronik sorunları nelerdir?

Herhangi bir kronik sorunu yok ki
  3. Bol Tereyağlı İskender

MSI Vector Driver Sorunu

orada gereksiz driver yoktu sanırım
  4. Bol Tereyağlı İskender

MSI Vector Driver Sorunu

https://www.msi.com/Laptop/Vector-16-HX-AI-A2XWX/support?sub_product=Vector-16-HX-AI-A2XWHG#driver buradan modelini seçip kurabilirsin muhtemelen attığım modeldir aynısı bende de var
  5. Bol Tereyağlı İskender

MSI Vector Driver Sorunu

realtek in kendi sitesindeki driverı kurunca sorun çözülüyor mikrofonu bilmiyorum muhtemelen o da çözülür
  6. Bol Tereyağlı İskender

MSI KATANA 17 HX B14WGK-047XTR 73K YA ALINIR MI ?

Evet alırken ntsc mevzusunu çok gördüm birkaç yerde. Çok da umursamadım açıkçası benim için bir kriter değildi
  7. Bol Tereyağlı İskender

MSI KATANA 17 HX B14WGK-047XTR 73K YA ALINIR MI ?

Ben de o modeli alacaktım baktım 2k çözünürlüklü ekran var gücü yetmez diye bunu aldım: https://amzn.eu/d/7x4GvEn Fiyatı takip et indirime girebiliyor. 92 iken aldım 85e düşünce tekrar alıp öncekini iade ettim fiyat farkı vermediler çünkü kendileri dedi iade edip tekrar alabilirsin diye. “Yeni...
  8. Bol Tereyağlı İskender

Laptop’a 2K Monitör Bağlamak

Çözemedim neyse 144e de razıyız ekran büyük ya 165le çok fark hissetmem zaten Teşekkürler
  9. Bol Tereyağlı İskender

Sorunu çözdüm, önerdiğiniz kablo ile denedim çok iyi ancak monitör 165hz olmasına rağmen maksimum 144e çıkarabiliyorum. Bu konuda bir bilginiz var mı
  10. Bol Tereyağlı İskender

İkinci üniversiteyi okurken burs kesilir mi?

Genel olarak hayır. Üniversite yönetmeliğinde bursun kesilme durumları yazmak zorundadır(disiplin suçu/sınıfta kalma gibi). Yine de bunu üniversite yönetimine sorabilirsiniz.
  11. Bol Tereyağlı İskender

Kablo geldi eminim ki iyidir ancak sanırım monitör kendi kendine bozulmuş :D Kablo ve priz değişikliğine rağmen monitörde güç yok. Şansımız yok…
  12. Bol Tereyağlı İskender

RTX 5070 TI Laptop Önerisi

Bilmiyorum, ben bir performans düşüklüğü yaşamadım. 2k ekran almama sebebim zaten mobil ekran kartı olduğundan gücünün şimdi bile zorlanacağını düşünüp ilerki senelerde yetmeyeceğini düşündüm.
  13. Bol Tereyağlı İskender

RTX 5070 TI Laptop Önerisi

Hiç sıkıntı yaşamadım. Fiyatına göre çok uygun. Bilerek 2k ekran olmamasına dikkat ettim laptoplarda ilerde çok kayıp yaşarım diye
  14. Bol Tereyağlı İskender

teşekkür ederim onu aldım yarın gelir denerim 1758801132 aldığım kablo 1080pde 240hz’e kadar destekliyormuş o yüzden bi 2k ile deneyeceğim eğer fps çok kötü olursa bu monitörü (Dell 2k 165hz 27”) 7-8kya satıp 1080p 240hz monitör almayı düşünüyorum
  15. Bol Tereyağlı İskender

Sitesinde bu özellikler yazıyor evet dediğiniz gibi typec olanları biraz daha pahalı sanırım
  16. Bol Tereyağlı İskender

yalnızca thunderbolt 5 olduğunu biliyorum bu girişlerde
  17. Bol Tereyağlı İskender

Teşekkür ederim, laptopta type-c girişleri de var type-c/display port kablosundan 2k 165hz’i alabilir miyim? yine Paugge’nin kablosu var ancak 500 küsür lira. Sağlam bildiğiniz varsa önerebilirseniz sevinirim
Geri