Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Öneri 2000-2500 Tl Kulaklık Önerisi

Öneri hep o yönde ama bana dikine biraz uzun enine darmış gibi hissettirdi fotoğraflardan kulağı içine alıyor mu acaba tam olarak yoksa düşündüğüm gibi biraz üstünde mi kalıyor
  2. Yigkikt

Zamanında gamepower tongasına düşmüş biri olarak kanıtlayamasam da berbat olduğunu bildiğim için yanaşmam. İlk link bana da daha iyi hissettiriyor ama bir de cloud 2 var galiba hangisi daha iyidir?
  3. Yigkikt

Arkadaşlar en fazla 2500 bütçe çıkabilirim. Kendim halihazırda oem bir oyuncu kulaklığı kullanıyorum standartlarımı buradan anlarsınız diye umuyorum :) ciddi anlamda fps oyunu oynuyorum ve deneyimlediğim bir çok kulaklık ses kasma konusunda şuan kullandığım oem kulaklığa yaklaşamıyor bile...
  4. Yigkikt

Yardım Simülasyon oyunları için göz takibi

Telefon ile yapabildiğiniz programlar var tabii bir göz takip cihazı kadar iyi çalışmasını beklemeyin. Basitçe eğer mümkünse monitör altına veya üstüne bir tripot veya tutucu yardımıya telefonu sabitleyip gerekli kalibrasyonu yapıp göz takibi için kullanıyorsunuz. Bu yöntem biraz daha gözden...
  5. Yigkikt

Yılbaşı oldu telefon acilmadi !!!!

Valla dediğinin doğru olduğunu düşünmesem de sana hak verdiğim kısım şu bizim ülkemizde bi yasaya güvenip de yd telefon kullanılmaz. Ülkeye gelen yabancıların kullanabilmesi için mecburen bir süre açık kalacak bu cihazlar ama ona da her an kısıtlama gelebilir. Ne olacağı belli olmayan bir yerde...
  6. Yigkikt

Yılbaşı oldu telefon acilmadi !!!!

Bu bilgi nereden geliyor? 1735681175 Benim cihazım tr pasaport kayıtlı yılbaşında tüm simlere kullanımı açılacaktı ama her sene olduğu gibi gecikecek muhtemelen 5-10 güne anca tüm cihazlar açılmış olur.
  7. Yigkikt

Bilgisayarım kendi kendine türkü çalıyor. Evet kendi kendine

Arkadaşlar bir anda arkada ufak bir ses duydum kulaklığın sesini tamamen açıp kulağıma tam bastırınca duydum bildiğiniz arkada radyo çalıyor kadının biri konuşuyor sonra sazlar müzikler giriyor. Yaklaşık 30 dakikadır böyle. Arka planda hiçbir şey açık değil. İnternetten biraz araştırdım radyo...
  8. Yigkikt

Öneri VDSL-Fiber modem önerisi

Tenda için yazılımında ufak tefek problemler var deniyor. Fiber desteği de aklımı karıştırdı Keenetic bu konuda daha stabil ama Tenda 1500 Keenetic 2.5-3k bandında hala şüphelerim var.
  9. Yigkikt

Evet ilk tercihim aslında hopper dsldi fakat fiyatı nedense gereksiz pahallı geldi bana v12 mi extra dsl mi daha iyi olur onu düşünüyorum
  10. Yigkikt

V12 hariç önerdiğiniz bir modem var mıdır peki 2k bandında
  11. Yigkikt

Arkadaşlar Türknet fiber kullanıyordum fakat taşındığım yerde VDSL altyapı olduğundan VDSL'e geçmek durumunda kaldım ZYXEL VMG3312-B10B modemim vardı elimde onu kullanıyorum idareten ama eskiliğinden dolayı çekim gücü vs oldukça yetersiz. Tenda V12 önerilerini çok gördüm fakat ileriye dönük...
  12. Yigkikt

Dershaneye gitmeden mezuna kalınır mı?

bence abartmayalım dershane demek her gün belli bir yol çekmek + olarak halihazırda bildiğin şeyleri hocalardan bir daha dinleyip zaman kaybetmek demek. Konu eksiği yok derken kusursuz derecede bitirmiş değil varsa da spesifik konularda vardır onlara da ekstra çalışarak zaten bitirebilir bu işi.
  13. Yigkikt

Dershaneye gitmeden mezuna kalınır mı?

Böyle bir sonuç yapmak konu eksiğim yok demek zaten yaptığın sıralama kötü değil ama ideallerin doğrultusunda mezuna kaldıysan emin ol dershane fayda sağlamaktan çok zarar verir planlı ve programlı biriysen zaten bildiğin konuları evde 1 sene boyunca tekrar tekrar çalışmak seni istediğin yere...
  14. Yigkikt

Skyblock sunucu önerisi?

Orası öyle evet ama dediğim gibi köklü bir sunucu olsa daha iyi z
  15. Yigkikt

Klavye Önerisi yardım eder misiniz?

Ak992.
  16. Yigkikt

Skyblock sunucu önerisi?

Gençler arkadaşlarla akşamları keyfi girip eğlenmek istiyoruz ama Hypixeldeki skyblock aşırı karmaşık bi ton şey var biraz daha basit mümkünse sadece skyblock için olan köklü sunucular neler bilenler aydınlatabilir mi?
  17. Yigkikt

Yardım 2005 1.6 16 Valf Bora Alınır Mı?

Aile aracı olarak kullanılacak fiyat 400.000 araç temiz 234.000Km bu fiyata değer mi daha iyisi var mıdır?
  18. Yigkikt

Linux sorunsalı.. Fikir alışverişi, yardım. Linuxta oyun?

Denemeyi düşünüyorum valla muhtemelen koca bir gün bunu deneyerek heba olacak ama olursa mutlu son olur buraya da yazarız belki ileride birilerinin işine yarar.
  19. Yigkikt

Valorant VAN9003 hatası

Anakart modelini + csm kapatma gibi aratıp bakarsan bulursun o anakart bios arayüzünü bilmediğimden net bir şey diyemiyorum.
  20. Yigkikt

Valorant VAN9003 hatası

Csm yi kapatman lazım.
Top Bottom