Neler Yeni

Öneri 2000-2500 Tl Kulaklık Önerisi

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Bütçe
2500
Arkadaşlar en fazla 2500 bütçe çıkabilirim. Kendim halihazırda oem bir oyuncu kulaklığı kullanıyorum standartlarımı buradan anlarsınız diye umuyorum :) ciddi anlamda fps oyunu oynuyorum ve deneyimlediğim bir çok kulaklık ses kasma konusunda şuan kullandığım oem kulaklığa yaklaşamıyor bile. Öncelikle bu konuda iyi bir kulaklık olmasını istiyorum teşekkürler. Bu arada bak şu daha ucuz, pahallıyla arasında çok bir şey hissetmezsin dediğiniz daha f/p kulaklıkar varsa onları da paylaşabilirsiniz.

suatxqw

80+
sakın gamepower alma dostum

ilk link nedense daha çok içime siniyor

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sakın gamepower alma dostum

ilk link nedense daha çok içime siniyor
Zamanında gamepower tongasına düşmüş biri olarak kanıtlayamasam da berbat olduğunu bildiğim için yanaşmam. İlk link bana da daha iyi hissettiriyor ama bir de cloud 2 var galiba hangisi daha iyidir?

BwnBensen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem
Arkadaşlar en fazla 2500 bütçe çıkabilirim. Kendim halihazırda oem bir oyuncu kulaklığı kullanıyorum standartlarımı buradan anlarsınız diye umuyorum :) ciddi anlamda fps oyunu oynuyorum ve deneyimlediğim bir çok kulaklık ses kasma konusunda şuan kullandığım oem kulaklığa yaklaşamıyor bile. Öncelikle bu konuda iyi bir kulaklık olmasını istiyorum teşekkürler. Bu arada bak şu daha ucuz, pahallıyla arasında çok bir şey hissetmezsin dediğiniz daha f/p kulaklıkar varsa onları da paylaşabilirsiniz.
razer blackshark v2x e bakabilrisin ses kalitesi ve mikrofonu mükemmel

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
razer blackshark v2x e bakabilrisin ses kalitesi ve mikrofonu mükemmel
Öneri hep o yönde ama bana dikine biraz uzun enine darmış gibi hissettirdi fotoğraflardan kulağı içine alıyor mu acaba tam olarak yoksa düşündüğüm gibi biraz üstünde mi kalıyor

BwnBensen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem
Öneri hep o yönde ama bana dikine biraz uzun enine darmış gibi hissettirdi fotoğraflardan kulağı içine alıyor mu acaba tam olarak yoksa düşündüğüm gibi biraz üstünde mi kalıyor
ben kullandım kulağım okadar büyük değil içine tam olarak alıyor yani

suatxqw

80+
Zamanında gamepower tongasına düşmüş biri olarak kanıtlayamasam da berbat olduğunu bildiğim için yanaşmam. İlk link bana da daha iyi hissettiriyor ama bir de cloud 2 var galiba hangisi daha iyidir?
lanet olsun hala gamepower kulaklık kullanıyorum dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,629
Üyeler
166,244
Son üye
0Valkyrie0
Top Bottom