Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,558
Ne demek hocam güle güle kullanın. Benim için piyasadaki en iyi oyuncu kulaklıklarından biri olduğu için önermekten çekinmiyorum. FPS de oynasan Müzik dinleyip Film de izlesin her şeyden memnun kalıyorsun. Cloud 2 alayım müzikte çat pat ses yükselsin gibi bir kulaklık değil.@Rizacan67 hocam kulaklık bir kere Nova 5'den sonra premium hissettiriyor. Ses kalitesini şuan müzik dinlerken yazıyorum gayet temiz ve hoş. Tabi ki @Matt Murdock hocamın verdiği ayarları yaptım. Rekabetçi oyunda ki performansına daha bakıcam ama muhtemelen iyidir. 6.000 TL verdiğimiz bir kulaklığın da konforu işte tam olarak bu şekilde olmalı. Tekrardan çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun hocam @Matt Murdock. Forumun her zaman sizin gibi kullanıp, deneyimlerine göre öneri yapan insanlara ihtiyacı var. Saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende uzun süredir olmadı ama Dolby ara sıra kendi kapanabiliyor onu PC'yi her açınca kontrol et. Güncelleme vs. geliyor gitmiş oluyor. Zaten bir zaman sonra sese alışınca anlıyorsun gittiğini. Enable yap PC'yi resetle olmadı. iCUE uygulamasını da görev yöneticisinden başlangıçta etkinleştir eğer değilse.@Matt Murdock hocam ben bu Dolby uygulamasıyla ne güzel ayarlamıştım fakat kapatıp tekrar girince Dolby'i aktifleştirin diyor. Nasıl yapıcam?
Şuradan Dolby yapınca da aktif oluyor bazen kapalıya düşerse. Uygulamadaki EQ ayarını karıştırırsan da kapanıyor Dolby.
Aklıma gelmişken söyleyeyim eğer yedek ped almayı düşünürsen buna bak. Biraz fiyatı tuzlu ama çok rahat hissettiriyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSJRQTRK/ref=twister_B0BQB7QXBX?_encoding=UTF8&th=1
Son düzenleme: