Gemini yapamadı dedim zaten. Renk setup'a göre uyarlayınca gayet iyi olur. Dünyada kare mousepad en popülerken nasıl kare mousepad daha kötü duruyor dediniz...
Gemini otistik olduğundan şöyle bir şey yaptırabilidim ama ortalama böyle bir ortam düşünebilirsin.
Masanın sol köşesine de güzel figür vs. koyulabilir...
Uzun mousepad yerine normal bir güzel desenli mousepad al.
Modemi yukarıdan indir.
Gamepad için stand al.
Masadaki ıvır zıvırları kaldır.
Yukarı bölüme...
iPhone kullananların çoğu kişi ekosistemden yararlanmıyor. Tamamiyle yararlanmak için ciddi bir para harcaman gerekiyor zaten. Bir teknolojiden yararlanmak...
Beyler sırf iPhone almak için bu kadar kasmayın. 17 kullanıyorum ben de aman aman bir esprisi yok. Samsung'un arayüzü kötü ama S26 Ultra kesinlikle üzmez...
Zaman kazanmasını niye bekledin ki? Hayır yani satıcıya yazmana da gerek yok. İade hakkını kendin isteyerek kullanıp paketleyeceksin, satana da bir şey...
Ya herkesin kullanım amacı ve zevki farklı hocam. Benim de keyfim 17 Pro Max almak istiyor mesela. Türk genciyim kendime bunu layık görüyorum, öyle düşün...
1 yılda 80-90 a düşmemeli zaten o ayrı mesele de, süresi dolanı satmak çok zor. Hem yd hem süresi dolmuş oluyor hem de 2. el. En kötü kullanımı açılana...