Arama sonuçları: *

1. B

B sınıfı ehliyet daha ucuza getirilemez mi?

Selamlar 18'ime girdiğime göre araba ehliyeti alayım dedim ancak fiyatları görünce şuanda erişilebilecek bir şey gibi durmuyor neden bu kadar pahalı 13 17k arasında olacağı söylendi geçen ay konuşmuştuk daha uyguna getirilemez mi kurs olmadan vs kendi imkanlarımla öğrensem kurssuz veya başka bir...
  2. B

Oyunda ekran gidiyor ses var

27.1 ve sanırım sürüm değiştirdikten sonra bu hatayı almaya başlamıştım 22.5.1 sürümünde kayıta basınca çöküyordu açılmıyordu diye ama dediğin şuan çok mantıklı geldi.
  3. B

Oyunda ekran gidiyor ses var

merhabalar lol/minecraft oynarken ekran gidiyor ve arkadan ses gelmeye devam ediyor benim sesim discorddan karşıya gitmiyor sadece duyabiliyorum reset atınca düzeliyor rainbow gibi oyunlarda bu hatayı almıyorum? bazen 10 dakika bazen 1 saat restarttan sonra aynı hatayı alıyorum. sistem...
  4. B

Mekanik disk fren seti ne almalıyım

Hocam tümleşik o kadar bütçe çıkaramayabilirim mekanikten devam mı etsek?
  5. B

uygun downgrade yapmam ama hidroliğe geçerim bana hidrolik full set önerin varsa atarsan sevinirim
  6. B

selamlar kron xc 100 kullanıcısıyım ve disk fren setine ihtiyacım var arka fren rotorunu yamulttum kaliperler desen allaha emanet balatalar 4 yıllık artık değişim vakti sanırım geldi içinde rotor caliper balata hepsinden 2 tane olacak şekilde olan bir set gerekiyor 500tl civarında olursa...
  7. B

roaccutane 5. ayımda bırakırsam ne olur?

Selamlar 77kg yaşım 17 tedavinin 5. ayındayım doktor bana 6 ay kullanmamı söylemişti ben şuan aşırı derecede bırakmak istiyorum yaza giriyoruz derimin geri düzelmesini istiyorum kuruluklardan gerçekten bıktım güneşe çok fazla çıkacağım yazın. Sizce bırakmalımıyım?
  8. B

RSR 2k Upscale nasıl edebilirim?

Merhabalar 6600xt'ye sahibim ve monitörüm 1080p ancak 2k'ya alınca bariz görüntü farkı oluyor görüntü daha az pixelli görünüyor ve 2kda oynamak istiyorum ancak monitörüme göre upscale ettiği için 2k'da 2k performansı alıyorum 1080p'den 2kya upscale etmek istiyorum nasıl yapabilirim windows...
  9. B

rx6600xt ekran kartı kullanımı %60-70 (r3 3100 4.2)

Selamlar ekran kartımın kullanımı rustta %70i geçmiyor fps'im rtx 2060'la nerdeyse eşit durumda diğer herhangi bir oyunda bunu yaşamıyorum sadece rustta böyle bir sorun var ayarlarım full çözünürlük 1080p işlemci kullanımı tüm çekirdekler 30 40 kullanılıyor rustun optimizasyon sorunundan mı...
  10. B

Max 1200tl klavye önerisi (blue switch dışında hepsi olur) TKL

Başlıktaki gibi 1200tl bütçe ile bütçeyi tamamen zorlamaya gerek yok altındakileri de atabilirsiniz...
  11. B

Logitech g512 gx brown switch alınır mı?

1250tlye kadar çıkabilirim.
  12. B

Hayır red switchde kabulüm black vs farketmez sadece blue istemiyorum sesi az olsun yeter.
  13. B

https://www.itopya.com/logitech-g-g512-gx-brown-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ fiyat nasıl bu fiyata daha iyi seçenekler var mı?
  14. B

800 1200tl bandında tkl red brown switch klavye

Başlıktaki gibi.. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  15. B

5000TL SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ

eba oyun karışık minecraft oynuyor bizimki 1602600760 tamam abi ama sen parçaları yazarmısın?
  16. B

uyardıgın için sağol monitör mouse klavye dahilinde
  17. B

ARKADAŞLAR KARDEŞİME EBA İÇİN BİR SİSTEM TOPLAYACAĞIZ GEÇEN ÖNERİ SİSTEM SAYFASI ÇOK TEPKİ ALDI BEN YARDIM İSTEMİŞTİM OYSAKİ YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ 5000TLYE BANA GÜZEL BİR SİSTEM DİZERSENİZ SEVİNİRİM.
  18. B

UZAKTAN EĞİTİM İÇİN PC

bu kardeşimin zaten benim değil dedim ya
  19. B

UZAKTAN EĞİTİM İÇİN PC

Ne diyem sen söle onu diyem canım benim bana sistem önereceksen kal yoksa işim yok senin gibi deliganlılarlan
  20. B

UZAKTAN EĞİTİM İÇİN PC

trol falan degil yardım istiyorum ben burda gardaş
Top Bottom