Neler Yeni

Mekanik disk fren seti ne almalıyım

batu12123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batu T.
selamlar kron xc 100 kullanıcısıyım ve disk fren setine ihtiyacım var arka fren rotorunu yamulttum kaliperler desen allaha emanet balatalar 4 yıllık artık değişim vakti sanırım geldi içinde rotor caliper balata hepsinden 2 tane olacak şekilde olan bir set gerekiyor 500tl civarında olursa sevinirim rotor 160mm olucak.(kron xc 100 2018 27.5)

ali_ç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali ÇİMEN
Hocam mekanik diske hiç bulaşma. Eğer kadroda ve ön maşada yerleri varsa ve jantların uygunsa V-Fren kullan. Yoksa hidrolik disk.

batu12123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batu T.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mekanik diske hiç bulaşma. Eğer kadroda ve ön maşada yerleri varsa ve jantların uygunsa V-Fren kullan. Yoksa hidrolik disk.
uygun downgrade yapmam ama hidroliğe geçerim bana hidrolik full set önerin varsa atarsan sevinirim

ali_ç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali ÇİMEN
uygun downgrade yapmam ama hidroliğe geçerim bana hidrolik full set önerin varsa atarsan sevinirim
Bütçe ne hocam önce onu belirtin. Bir de şuanki sistemde fren ve vites kolunuz tümleşik mi? Eğer öyleyse bir de vites kolu masrafınız olur.

batu12123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batu T.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe ne hocam önce onu belirtin. Bir de şuanki sistemde fren ve vites kolunuz tümleşik mi? Eğer öyleyse bir de vites kolu masrafınız olur.
Hocam tümleşik o kadar bütçe çıkaramayabilirim mekanikten devam mı etsek?

ali_ç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali ÇİMEN
Hocam tümleşik o kadar bütçe çıkaramayabilirim mekanikten devam mı etsek?
Siz bilirsiniz hocam ama mekanik sisteme masraf etmeye değecek bir fren performansı asla olmuyor. Yine de kadronuzda ve maşanızda V-Fren montaj yuvaları varsa ben V-Frene geçmenizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom