Arama sonuçları: *

1. G

srm15 Shine vs smx R44

Yeni mouse almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında kaldım kullananlar varsa deneyimlerini benimle paylaşsın lütfen. yada başka bir mouse önerisi olan varsa önerebilir .d
  2. G

Ev için tarayıcılı renkli-renksiz "fp" yazıcı önerebilecek var mı?

Dışardan çıktı almak artık sinir bozucu hale geldi. Ve evime işimi görecek tarayıcılı renkli bir yazıcı- fotokopi makinesi almak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. :) İyi forumlar ❤️
  3. G

telefondan bağlanınca pc de net çöküyor!!!

Geçmiş olsun ne diyim .d hızımı 16 mpbs yükselttim ama 13 -14 mbps sağlıyor XD 1606145642 Çok teşekkür ederim :)
  4. G

Hiç duymadığım bir marka eminmisiniz güzel bir modem mİ?
  5. G

Red Switch mi Blue Switch mi?

Kardeşim, ben red kullanıyorum çokta memnunum, neden diye sorarsan da çok sessiz gönül isterdiki brown veya black onlarda biraz ağır oluyor ama güzeller. Sen eğer MMO/FPS tarzı oyunlar oynuyorsan blue tercih etmelisin bence , ama kafam ağrımasın diyorsan red al :)
  6. G

Merhabalar, aylardır kullanmakta olduğum türktelekom internet sağlayıcısından son 2-3 haftadır şikayetçiyim. Bilgisayarımda internet bağlantısı varken telefonlarla da modeme bağlanınca anında çöküyor internet. Ping tavan yapıyor. Müşteri hizmetleri hiçbir kopukluk olmadığını ve modemimin bozuk...
  7. G

MASAÜSTÜNE BLUETOOTH KULAKLIK NASIL BAĞLANILIR??

1603876598 Aynen kardeşim wifi kartı kullanıyorum ztn ama mikrofon u bluetooth dan kullanırmı onndan şüphe etmiştim. eyw yinede
  8. G

MASAÜSTÜNE BLUETOOTH KULAKLIK NASIL BAĞLANILIR??

Masaüstü bilgisayarımda bluetooth bağ. yok fakat tp-link in modülleri satılıyor. Bilgisayarıma o modülü bağladığımda , jbl kulaklığın mikrofonuyla birlikte kullanabilirmiyim yoksa sadece kulaklık ses olarak mı kullanırım , yardımcı olırsanız sevinirimm...
  9. G

Yeni topladığım bilgisayarda sata power kablosu yok...

Frisby 9335G 600w 80+ bronz
  10. G

Ama girmiyor içindeki telleri eksik
  11. G

1 hafta önce bir bilgisayar toplattırdım sadece ssd takıldı ben sonradan kendim hdd takıcaktım fakat psu dan sadece sataya benzee bi kablo (denedim fakat hdd giremedi) ve 4 delikli bir kablo çıktı, ne ne ne yapmam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim... İyi forumlar:):giggle::D
Geri