Red Switch mi Blue Switch mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Fps için red diyorlar. Ama çok farkı var mı? Yani fps oynarım.
Sorularım :

1-)Red blue oyun performansı çok var mı?
2-)Blue çok mu ağır?
Alacağım ürünün red switchi yok. Fiyat aralığında en uygunu kbr91 iyi geldi.
Almayı düşünüyorum. Fps çok oynarım. Ağır mı, rahatsız eder mi, red ile çok performans rahatlık farkı var mı?

Ağır olduğunu ilk kez duyuyorum.
Ses istemiyorsan ki FPS oyunları için ses kıymetlidir. RED SWİTCH.

mavi switchın red swıtch e gore bence temel farkı çok ses cıkartıyor olması bende uzun suredır mavı swıtch mantıstek gk2 var gece evdekılerı rahatsız edecek boyutta ses cıkartıyor, yalnız yasamadıgım muddetce bundan sonra mavı swıtch klavye almayı dusunmuyorum performans olarak farklık pek bir durum yok

Fps için red diyorlar. Ama çok farkı var mı? Yani fps oynarım.
Sorularım :

1-)Red blue oyun performansı çok var mı?
2-)Blue çok mu ağır?
Alacağım ürünün red switchi yok. Fiyat aralığında en uygunu kbr91 iyi geldi.
Almayı düşünüyorum. Fps çok oynarım. Ağır mı, rahatsız eder mi, red ile çok performans rahatlık farkı var mı?
Çok bir fark yok ama blue switch bi tık seslidir, rahatsız olmam diyorsan sıkıntı çekmezsin

Çok da fark yok. Sevdiysen al ama blue rede göre çok sesli. Ben hoşlanmıyorum. Sevdiysen al

Kardeşim, ben red kullanıyorum çokta memnunum, neden diye sorarsan da çok sessiz gönül isterdiki brown veya black onlarda biraz ağır oluyor ama güzeller. Sen eğer MMO/FPS tarzı oyunlar oynuyorsan blue tercih etmelisin bence , ama kafam ağrımasın diyorsan red al :)

Bana red bile geceleri sesli geliyor

Kardeşim, ben red kullanıyorum çokta memnunum, neden diye sorarsan da çok sessiz gönül isterdiki brown veya black onlarda biraz ağır oluyor ama güzeller. Sen eğer MMO/FPS tarzı oyunlar oynuyorsan blue tercih etmelisin bence , ama kafam ağrımasın diyorsan red al :)
Fps için red daha iyi diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağır olduğunu ilk kez duyuyorum.
Ses istemiyorsan ki FPS oyunları için ses kıymetlidir. RED SWİTCH.
Neden fps oyunları için red switch diyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mavi switchın red swıtch e gore bence temel farkı çok ses cıkartıyor olması bende uzun suredır mavı swıtch mantıstek gk2 var gece evdekılerı rahatsız edecek boyutta ses cıkartıyor, yalnız yasamadıgım muddetce bundan sonra mavı swıtch klavye almayı dusunmuyorum performans olarak farklık pek bir durum yok
Neden fps için red derler

Fps oyunları ile ilgili ilişkiyi kuramadım
Kendimden örnek vereyim.
Bir ara arkadaşımın evinde Mavi Switch ile oynamıştım fakat yeterince konsantre olmamıştım. Red Switch ile oynadığımda ise sesi daha az geldiği için konsantre olmak daha kolay oluyor.
Ben Mavi Switch'in sesi ile oynarım diyor ise Mavi , oynayamam diyorsan Red Switch.
Aralarında zaten pek bir fark yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,510
Üyeler
189,095
Son üye
hakan202
Geri