Arama sonuçları: *

1. D

Zoom internetimin ne kadarını yer?

Emin ol ki 120 den çok daha fazla yiyor. 1 ay önce Ankaraya gitmiştim ve kendi internetim ile zoom'a girmek zorunda kalmıştım. sadece perşembe, cuma günleri girdim 2 gün ve 2 günde toplam 4 gb gitmiş. Tabii hepsini zoom tek başına harcamamıştı. Zoom toplamda 2.8 gb gibi bir şey harcamıştı bende...
  2. D

1 güne 1 gb den fazla interneti gözden çıkarsan iyi olur.
  3. D

Youtube video izleme kadar harcar. Birde arkadaşlarının kamera görüntüsünü göstermek içinde ek bir internet harcıyor. Senin kamera görüntünü upload ile gönderiyor.
  4. D

Sabit HDD nin bir bölümü görünmüyor

Umarım senin hdd de benim gibi yanmamıştır. Gerçi yanda kalan 2 ve 2 tb görünmez. Keşke yardımcı olabilseydim.
  5. D

1 tb lik kısmı çevrimdışı kalmış olabilir. Benim hdd yandığında banada çevrimdışıdır belki bir bak demiştiler. Belki sende çevrimdışıdır. Tam olarak nasıl aöılıyor bilmiyorum ama youtube a girip hdd diskim gözükmüyor yazarsan çıkan videolardan konuyu anlayabilirsin. Eğer ki sorun buda değilse...
  6. D

Normalde zaten 1 tb hdd yaklaşık 940 gb falan görünür. Yaklaşık olarak yani. 3 tb nin 2 tb görünmesi hiç normal değil. Aldığın yerin seni kazıklamış olması da bir ihtimal sanırım.
  7. D

Türk Oyuncular İçin Ücretsiz Yama

Az önce aynı konuyu açtım. Türkçeye çevirdiğimiz bazı oyunları referans gösterdiğim için konu kapatıldı sanırım. Burada hiçbir reklam amacı yoktur. Sitenin bırakın linki, ismi bile verilmemiştir. Sevgili moderatör, konuyu yine kaldırmak zorunda kalırsan buna bir şey demem sonuç olarak işin bu...
  8. D

Yardım D Diski Çevrim Dışı Görünüyor!

Hayır çevirmdışı
  9. D

Yardım D Diski Çevrim Dışı Görünüyor!

Bugün oyun oynarken oyun biranda gitti. D diskim gitti. Disk yönetiminden baktım genelde format sonrası yaşanan bir olaymış fakat benimki durup dururken oldu. Disk çevrimdışı görünüyor. Nette bulabildiğim herşeyi yaptım fakat hiçbir ilerleme olmadı. Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. Veri...
Top Bottom