Sabit HDD nin bir bölümü görünmüyor

McScriptS

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar. 2 adet HDD var elimde. Biri 3 diğeri 2 TB lık. İkisinin de 1 TB lık kısmı görünmüyor. Bir çok programla baktım araştırdım ama bulamadım. Yani kısacası 3 TB HDD sistemde 2, 2 TB lık HDD sistemde 1 TB olarak görünüyor. Sorunu nasıl çözebileceğim hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

Normalde zaten 1 tb hdd yaklaşık 940 gb falan görünür. Yaklaşık olarak yani. 3 tb nin 2 tb görünmesi hiç normal değil. Aldığın yerin seni kazıklamış olması da bir ihtimal sanırım.

Yeni HDD değil daha önceden kullandığım HDD bu. Bölümlemiştim ama şimdi windows'ta 1 TB lık kısımlar görünmüyor.

1 tb lik kısmı çevrimdışı kalmış olabilir. Benim hdd yandığında banada çevrimdışıdır belki bir bak demiştiler. Belki sende çevrimdışıdır. Tam olarak nasıl aöılıyor bilmiyorum ama youtube a girip hdd diskim gözükmüyor yazarsan çıkan videolardan konuyu anlayabilirsin. Eğer ki sorun buda değilse başka hiçbir fikrim yok. Umarım çözüme ulaşırsın dostum.

Dediğinin ne demek olduğunu biliyorum yönet kısmından bakılıyor ama yok orada da görünmüyor ne çevrimdışı ne de çevrimiçi.

Umarım senin hdd de benim gibi yanmamıştır. Gerçi yanda kalan 2 ve 2 tb görünmez. Keşke yardımcı olabilseydim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri