Arama sonuçları: *

1. K

Kvk store oldugunu iddia eden yerden telefon alınır mı?

Tamamdır teşekkür ederim
  2. K

Sanırsam mağaza var gördüm diye hatırlıyorum. 1651127658 Ayrıca ürün kapalı kutu deniyor actirmazlar zaten.
  3. K

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-12-mini-64-gb-yesil-renk-2-yil-apple-tr-garantili-990019582/detay İlan bu. Bu tarz yerlerden alınan telefon sahte çıkma ihtimali varmı eğer telefon sahte çıkarsa ne yapılmalıdır. Ayrıca bu tarz satıcılar...
  4. K

Beni sevip sevmediğini anlamanın yolu varmı

Yani evet aslında. İlginç bir şekilde onunla bir muhabbetim var. Ama bu tarz konuları konuları gidip te sorabileceğimi sanmıyorum
  5. K

Hayır. Bu asosyal birisi için çok zor. Ben kaç yıllık arkadaşlarımla konuşmaya çekiniyorum. Böyle bir şey yapmam imkansız
  6. K

Uzun uzun anlatmayacağım. Çok sevdiğim bir kız var açılmaya da çekiniyorum. Benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın bir yolu var mı?
  7. K

Şimdi w11 geçsem oyunlarım çalışır mı?

Bilgisayar w11 i destekliyor şimdi geçsem oyunlarımı kurabilir miyim? Birde nasıl geçiş yapacağımı az çok biliyorum ama hata yapmak istemediğim için nasıl yapılacağına dair bir yazı var mı? Oyunlarım; ets 2 fh 4 ats truckers mp
  8. K

Yardım Telefonum kendi kendine 5528'e mesaj atmış

telefon kendi kendine böyle bir mesaj atmış sebebi nedir 1632750809 bilgili kimse yokmu
  9. K

ZYXEL VMG3625-T50B Cihazı hakkında sorum var

https://www.itopya.com/zyxel-vmg3625-t50b-ac-n-vdsl2-dual-band-wireless-gigabit-modem-router/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_9mzgrBo4ugBsCRpECBiqFVYJZ_wNgnla75YWJJuJMbA-1632416936-0-gqNtZGzNAiWjcnBszQql Bu cihazı alıp tt nin verdiği modemi iade edip bunu kullanabiliyor muyum? Yani kısaca sadece bu...
  10. K

Bu Sistem İçin Neler Gerekli Daha ?

monitör klavye mouse
  11. K

VW marka araçların fiyatları hakkında sorum var

sesi aç (sadece bu değil )
  12. K

ama diğer markaların 2. elleri bu kadar ucuz olmuyor
  13. K

VW marka araçlar neden 2. elde sıfırdan çok daha ucuza satılıyor
  14. K

Şuan lise değiştirme imkanım varmı

kusura bakmayın son puan bu 1632052193 o zaman hiç boşuna heveslenmeyeyim
  15. K

galiba arkadaşım biraz atmış yada torpil var sınıflarında birinin puanı 380 imiş
  16. K

mesela ben 9. sınıf anadolu lisesinde okuyorum puanım 414.7 idi hedefimdeki fen lisesi 415.03 ile aldı şuan baktığımda fen lisesinde 2 boş kontenjan varmış ben okulumu değiştirebiliyor muyum yada 10. sınıfta mı değiştirebiliyorum yada hiç mi değiştiremiyorum
  17. K

Ets 2 hız sınırı sorunu

aşağıya inince çekici ayarları var ordan sınırı kaldıra bilirsin trafik cezalarınıda kaldırabilirsin
  18. K

Ets 2 hız sınırı sorunu

seçeneklere tıkla oradan oynanışa tıkla oradan ayarlayabilirsin
  19. K

Asus GeForce PH RTX 3060 [Uygun Fiyat]

https://www.amazon.com.tr/MSI-GEFORCE-GAMING-RTX3060TI-1XHDMI/dp/B096SN631Y?ref_=Oct_d_onr_d_12601951031&pd_rd_w=YCHE7&pf_rd_p=9da17ffd-c7fc-4b07-884b-822613ddcf32&pf_rd_r=XA4AW0VJ0A9EZCN5XMNS&pd_rd_r=b26fa91a-b4e5-4d1f-a872-f3cfd69f87ae&pd_rd_wg=zo8rm&pd_rd_i=B09 buda fiyatına göre iyi...
Top Bottom