Hayır. Bu asosyal birisi için çok zor.Ona açılmak, cesaret edebilirsin
Yatmadan önce allaha dua et. Sabah sana işaret gelecek. Eğer o işaret gelirse seni seviyor demek, gelmezse geçmiş olsun.Uzun uzun anlatmayacağım. Çok sevdiğim bir kız var açılmaya da çekiniyorum. Benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın bir yolu var mı?
İşaret dediği; mesela kafanıza kuş pisleyebilir, köpekler birdenbire yürümeye başlayabilir.Yatmadan önce allaha dua et. Sabah sana işaret gelecek. Eğer o işaret gelirse seni seviyor demek, gelmezse geçmiş olsun.
Kızlarla konuşarak bile yeri geliyor anlayamıyoruz konuşmadan nasıl anlayacaksın?Hayır. Bu asosyal birisi için çok zor.
Ben kaç yıllık arkadaşlarımla konuşmaya çekiniyorum. Böyle bir şey yapmam imkansız
İşaret olarak kız kalp kirisi geçiriyor falan xdİşaret dediği; mesela kafanıza kuş pisleyebilir, köpekler birdenbire yürümeye başlayabilir.
Mesela inek bokuna basabilir, olabilir yani alternatifler var. Bı yerde görmüştüm bunlar işaret sayılıyormuş.İşaret dediği; mesela kafanıza kuş pisleyebilir, köpekler birdenbire yürümeye başlayabilir.
sorduğunda bile anlayamayabilirsin o yüzden konuşmak tek çareUzun uzun anlatmayacağım. Çok sevdiğim bir kız var açılmaya da çekiniyorum. Benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın bir yolu var mı?
Yani evet aslında. İlginç bir şekilde onunla bir muhabbetim var. Ama bu tarz konuları konuları gidip te sorabileceğimi sanmıyorumDaha arkadaşıyla konuşmaya çekinen birisi olarak kızla konuşabilecek misin?
O zaman bir süre daha muhabbete ilerleterek devam et. Zamanla üzerindeki çekingenliği atıp açılabileceğini düşünüyorum.Yani evet aslında. İlginç bir şekilde onunla bir muhabbetim var. Ama bu tarz konuları konuları gidip te sorabileceğimi sanmıyorum