Neler Yeni

Bir kızla nasıl konuşulur?

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
onlar ilah değil senden hiçbir farkı olmayan canlılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

(orta8den beri sabah akşam stalkladığım 2 sene önce kullandığı spotify hesabı güncel olarak kullandığı spotify hesabı sevgilisinin instagramı sevgilisinin privi ve sanal ortamda bulunmayan 100lerce fotosu elimde olan bir kadın... babası ile takipleşiyorum çalıştığı yeri biliyorum... nereli olduklarını,nerede yaşadıklarını,ailede kaç birey olduğunu biliyorum ama o beni daha ilk kez canlı canlı gördü birkaç kez gördüm okulda ama müsait değildi yanına gitmeyi istemedim sonra o beni gördü el salladı neyse gittim yanına selamlaştık nasılsın iyisin felan işte sonra lgsden kaç puan alarak buraya geldiğini sordum 463 dedi sen? diye sordu 461 dedim. KOYMUŞUM dedi anlamıştım o zaman bunların da insan olduğunu...) xd
netflıx fılmıne konu cıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cümleten selamlar arkadaşlar gerçekten komik bir konu ama bir kıza yaklaşamıyorum çok çekiniyorum onun üstüne yüzüne de bakamıyorum. Yanı kısaca kızlardan korkuyorum da denebilir. Çok ağır bir çekingenlik var kızlara dahi yaklaşamıyorum korkuyorum. Yoldan geçen bir kız benim yolumun önünde olsa bile sağa sola bakıp geçiyorum yolu. Bu korkuyu nasıl yenebilirim?
kızlara cogu erkek yurudugu ıcın ve konusmaya calıstıkları ıcın kızlarda 0 cekınme 100 ego gıbı bırsey durum erkeklerde tam tersı ben tam olarak hıcbır kızın bır erkekle konusmaya calıstıgını vesaıre gormedım (cogunlukla) bu yuzdende erkekler cekınıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Boşver ya kız mız boş iş hayatına bak 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet A.
Utancını yenip, son derece özgüvenli, diksiyon sahibi birisi bile olsan konuşamazsın kardeşim. Bu yaz denizdeyken, akşamları yürüyüşteyken falan çok kızla konuştum, bir tane numara alabildim o da hiç hoşuma gitmedi, almış olmak için aldım yani. Omzundan göğsüne kadar kocaman bir dövmesi var kızın, motor olmuş eskitmişler daha 23 yaşında var yok, midem bulandı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Talha Açıkgöz

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre