clayzn
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 555
- İsim
- yunusemre
netflıx fılmıne konu cıktıonlar ilah değil senden hiçbir farkı olmayan canlılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
(orta8den beri sabah akşam stalkladığım 2 sene önce kullandığı spotify hesabı güncel olarak kullandığı spotify hesabı sevgilisinin instagramı sevgilisinin privi ve sanal ortamda bulunmayan 100lerce fotosu elimde olan bir kadın... babası ile takipleşiyorum çalıştığı yeri biliyorum... nereli olduklarını,nerede yaşadıklarını,ailede kaç birey olduğunu biliyorum ama o beni daha ilk kez canlı canlı gördü birkaç kez gördüm okulda ama müsait değildi yanına gitmeyi istemedim sonra o beni gördü el salladı neyse gittim yanına selamlaştık nasılsın iyisin felan işte sonra lgsden kaç puan alarak buraya geldiğini sordum 463 dedi sen? diye sordu 461 dedim. KOYMUŞUM dedi anlamıştım o zaman bunların da insan olduğunu...) xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
kızlara cogu erkek yurudugu ıcın ve konusmaya calıstıkları ıcın kızlarda 0 cekınme 100 ego gıbı bırsey durum erkeklerde tam tersı ben tam olarak hıcbır kızın bır erkekle konusmaya calıstıgını vesaıre gormedım (cogunlukla) bu yuzdende erkekler cekınıyorCümleten selamlar arkadaşlar gerçekten komik bir konu ama bir kıza yaklaşamıyorum çok çekiniyorum onun üstüne yüzüne de bakamıyorum. Yanı kısaca kızlardan korkuyorum da denebilir. Çok ağır bir çekingenlik var kızlara dahi yaklaşamıyorum korkuyorum. Yoldan geçen bir kız benim yolumun önünde olsa bile sağa sola bakıp geçiyorum yolu. Bu korkuyu nasıl yenebilirim?