Kızla nasıl iletişim kuracağım

Quincy

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle kızla aynı okuldayım bir alt sınıfta bir suredir hoşuma gidiyor bugün halısaha yaparken halısahanın yanından geçiyorlardı o sıra arkadaşla kıza bakıp hakkında konuşuyorduk o da farketti arkadaşıyla beni konuştular sonra maçtaykwn geldi saçım sarışındır evet evet sarışın falan dedi arkadaşına sonra oturup biraz maçı izlediler sizce napmalıyım nasıl iletişim kurabilirim çekingenim biraz ve kız arkadaş ortamında dalga konusu ondan da çekiniyorum sebebi ise her hafta saçını değişmesi

Aynı ortamlarda bulunmaya çalış
etrafındaki arkadaşlarından tanıdığın varsa bi buluşma ayarla sonra onuda davet etmesini iste ama niyetin kızında gelmesi değilde ekibin kalabalık olması gibi göster
kızın yanında kendin ol gözünde büyütme şuan hoşlandığın insanla ömrünü tamamlama ihtimalinin %1 bile olmadığını göze alarak hareket et

Öncelikle kızla aynı okuldayım bir alt sınıfta bir suredir hoşuma gidiyor bugün halısaha yaparken halısahanın yanından geçiyorlardı o sıra arkadaşla kıza bakıp hakkında konuşuyorduk o da farketti arkadaşıyla beni konuştular sonra maçtaykwn geldi saçım sarışındır evet evet sarışın falan dedi arkadaşına sonra oturup biraz maçı izlediler sizce napmalıyım nasıl iletişim kurabilirim çekingenim biraz ve kız arkadaş ortamında dalga konusu ondan da çekiniyorum sebebi ise her hafta saçını değişmesi
direkt seninle tanışmak istiyorum de ne kadar dolanırsan o kadar uzar bu işkence net olmak lazım

Kanka kızla sevgili bile olsan kız arkadaş ortamında dalga geçerler senle. Bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok.

az konuştun mu hemen iletişim kuruyorsun bak ben arkadaşım için kıza yazdık sonra bu reddedildi sonra bir daha kendi yazmış 3 defa ard arda red yemiş biz dm i okuyoruz geçen hafta bu gün öyle bir gülüyoruz ki sonra ben telefonunu aldım hemen ses kaydını açtım x arkadaşım seni çok seviyor fln diye 2 kişi konuştuk 1 ini de telefonumdan aradım oda seni çok seviyor gece onu düşünmekten uyuyamıyıor fln yazın dedi bende ses kaydında fln dedim işte sonra kızdan whatsaptan arkadaşımın haberi yoktu otistikliğine yaptık dedim kız pompalı tüfek tutan kadın gif i attı adam olsun dedi bende napayım muhteşem emojisi attım işte takip ediyordum normal hesabını sonra ben takipte çıkmışım dalıp priwine istek attım almış okuldan sadece 2 kişi piriwinde ekli biri kız biri ben 31 takipçisi var 3 erkek gerisi kız işte arada girip otistik videolarını izliyorum. tahtadan şebnem - bu aşk fazla sana açıp söyledim oda söyledi yani iyi gibi en son sınıfta mavi ve pembe taç yapmıştık o kız uyuyor ben mavi taçı kendime taktım pembeyide o uyurken ona taktım ve uyandı işte fotoğraf çekti benim telefonumdan biraz hızlı samimiyet gibi ama işte kısa özet bu çok daha fazla şey oldu ama umarım işin sonunda bana gelmez ama kız mükemmel
teknik özellikler :

TÜRK
sarışın
160/165
yeşil gözlü
otistiklik, enerjik şarkı ve zevki mükemmel

ben
TÜRK
sarışın
182
mavimsi yeşil
biraz mizahi , biraz otistik, biraz şarkı zevki fln var işte böyle bir et parçası

aradığım her şey var ama işte 11. sınıf sevgililik için hem erken hemde akademik başarımında gitmesini istemiyorum kötü de olsa düzelteceğim umarım o değilde gerçekten sevgilim olsa bu kadar yazmam ve forumda ilk defa biri hakkında bu kadar bilgi verdim

Geri