Arama sonuçları: *

1. GezerHan

Torrent oyun indirilir mi - Gta V

Gta5 bedava verildi hatda bazıları 20 30 hesapla aldı.Git onlardan birinden işte ya bedavaya ya da 5 10tl ye kaparsın :)
  2. GezerHan

Yeni laptopda uygulamalar donuyor

Yeniden güncelleme geldi ve sorun düzeldi :) yinede yardımınız için teşekür ederim :)
  3. GezerHan

Laptop casper g900 ve bu olaylar işlemciye güncelleme geldikten sonra olmaya başladı :( güncellemeden bir sıkıntı yoktu.Bilgisaray daha yeni ve masaütünde okul için hazırladığım word dosyaları ve oyun launcherleri var sadece.
  4. GezerHan

Yeni laptop aldım sonunda donmadan kurtuluyorum dedim ve kısmen evet masaütü ve oyunlarda hiç donma yapmıyor ama arama motoru ve steam sürekli donuyor.Nedeni nedir bu donmanın ? (Rtx 2060 +i7 10750H işlemci) Alalı bir ay oldu 8gb rami var yakında 8gb daha...
  5. GezerHan

Amazondan laptop almak

Arada çok fark olmuyor daha vergi koyarlar onun üstüne :) Ya gidip kendin alacaksın,getirtireçeksin akrabana ya da Türkiyeden alaçaksın.
  6. GezerHan

SAYISAL İLK 100BİN İÇİN KAÇ NET ?

100k için ortalama tyt 75 net ayt de 50 net filan yapman gerekir tabi bu o senin zorluğuna göre değişir.
  7. GezerHan

Öneri Monster Laptop Alınır mı (Yazılım Render Hack)

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-g515-6s80w165c-ryzen-7-4800h-16gb-512ssd-rx5600m-6gb-144hz-P441753892?v=1.33.9 1601582590 Bütün işlerini fazlasıyla görür,sorun çıkarmaz.Hem oyun oynarsın hem 8 çekirdek ile istediğin gibi programa vb işlemleri yaparsın.
  8. GezerHan

Dell 4800h laptopu almanı tavsiye ederim ayrıça bu ülkede doların kısa vadede düzelmesi mümkün değil :(
  9. GezerHan

3700x ten daha az performanslı ama laptop için şuanda en güçlü cpu denebilir.Hem 8 çekirdekli :)
  10. GezerHan

Reis son çıkan tufların hepsinde az çok illa sorunlu :(
  11. GezerHan

Asus tuflar 4800h var ama onlarında soğutma sisteminde sorun var dikkat et.Dell firmasının ryzenli laptoplarına bak cpu için onlar daha mantıklı olabilir.
  12. GezerHan

Maximum 2000TL 144hz monitör Önerisi

Gamepowerin monitörlerini beğeniyorlar,monster yeni bir monitör çıkartdı ona bakabilirsin.James Donkey monitörlerde ucuzdu en son onada bakmanı önerilim.
  13. GezerHan

Ben yeni casper g900 aldım ve memnunum ayrıça cpu ağırlıklı istiyorsan ryzen 4800h laptopları tavsıye ederim 9-10k bulabilirsin.
  14. GezerHan

yeni aldığım pc de düşük performans problemi

Arkadaşlar güncellemeler ile 60-70fps arasına sabitledim ve sonra aynı özellikteki casper ve monster laptoplarında benimkiyle aynı performansı verdiğini gördüm.Aynı donanımla bu adam nasıl daha çok fps alıyor aynı ayarlarda ?
  15. GezerHan

3200mhz 8gb ram çalısıyor görünüyor.16 gb değil diye bu kadar büyük bir düsme olmaz heralde.
  16. GezerHan

Driverlerin hepsini indirip kurdum,şimdi de tekrar kontrol ediyorum.Ama eğer driverlerden çıkmazsa ne yapacam,sebebi ne olabilir ?
  17. GezerHan

ısı dereceleride benzer :( anlamadım neden böyle
  18. GezerHan

Bu linkteki becnmark testindeki laptop gibi bende de i7 10750h ve rtx2060 var.Yeni aldığım halde laptopda bir performans sorunu olduğunu hissetdim ve bu linkteki laptop ile karşılastırdım.Bu linkteki laptop GTA 5 de 90-70 fps arasında giderken benim laptopum aynı ayarlarda 70-50 fps arasında...
  19. GezerHan

150tl bütçe ile hangisini seçmeliyim

https://www.hepsiburada.com/everest-gx8-scream-kablolu-oyun-mouse-p-BD801749 https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g300s-optik-oyuncu-mouse-p-BD802935 2 farklı mouse buldum bu bütçede mantığım logiteck diyor ama benim elim büyük ve logitech oldukça küçük olduğunu,kullanmakta sıkıntı...
  20. GezerHan

Uplay kod hatası(kullanılmıyor)

başka bir hesaba aktarmak istersen diye biliyorum.Bir nevi bandrol o kod.
Top Bottom