Neler Yeni

Öneri Monster Laptop Alınır mı (Yazılım Render Hack)

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk

GezerHan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Caner
Hayır ağırlığı iyi artık öyle şey kalmadı oyuncu diye ağır olacak diye bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır o 3000 serilisinde sorunlu 4000de değil
Reis son çıkan tufların hepsinde az çok illa sorunlu :(

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Reis son çıkan tufların hepsinde az çok illa sorunlu :(
Zaten apu işlemci olcak masaüstünde yani ekran kartsız sistem toplayacaklar için

Hayır tuf kendini düzeltti oldukça iyi
Herhalde ben yine pc toplayacağım ne baksam toplama pc yerini tutmuyo bı fiyat bandında alsan mutlu olmıcalsın demekki benim gözlemlerim bunlar artık üni ye geçerken macbook alabilirsem ne ala alamassam gerçi o zmana dolar düşer inş

GezerHan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Caner
Dell 4800h laptopu almanı tavsiye ederim ayrıça bu ülkede doların kısa vadede düzelmesi mümkün değil :(

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Belkide laptop alsam yasadışı şeyler yapıcaktım bende ne alırsam hayırlısı buymuş diyerek yoluma devam edeyim bu arada sistemi de söyleneden geçmeyeyim

Dell 4800h laptopu almanı tavsiye ederim ayrıça bu ülkede doların kısa vadede düzelmesi mümkün değil :(
He at bi link de bakalım ne varmış

GezerHan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Caner

Bütün işlerini fazlasıyla görür,sorun çıkarmaz.Hem oyun oynarsın hem 8 çekirdek ile istediğin gibi programa vb işlemleri yaparsın.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Belkide laptop alsam yasadışı şeyler yapıcaktım bende ne alırsam hayırlısı buymuş diyerek yoluma devam edeyim bu arada sistemi de söyleneden geçmeyeyim
knk o yasadışı şeyleri zaten direk laptop alıp yaparsan yakalırsın o laptop a extra bişeyler yapmak falan gerekirdi (belki yanlış biliyorumdur)

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
knk o yasadışı şeyleri zaten direk laptop alıp yaparsan yakalırsın o laptop a extra bişeyler yapmak falan gerekirdi (belki yanlış biliyorumdur)
Zaten yasadışı bişey yapmam ben de o göz yok şaka bi yana .

Gamer_g

80+ Bronze

He at bi link de bakalım ne varmış
Niye yasadışı yapacan foruma mı ddos saldırısı yapcan yoksa önceki o saldırıyı yapan senmiydin ? 😆😆😆

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Yav sanki kuruma sızacam bem kasa alıp geçeyim zaten kasayı aldım şimdi bi de onu satmakla uğraşıcam işler işler ...
Zaten 9.sınıfım üni ye kadar para biriktiririm bunu satar daha güncel bir laptop alırım yanlışmıyım

Niye yasadışı yapacan foruma mı ddos saldırısı yapcan yoksa önceki o saldırıyı yapan senmiydin ? 😆😆😆
ŞşŞşŞşŞŞşş🤫

Top Bottom