4000serisi masaüstünde henüz daha çıkmadı.4800h normalde toplama PC de hangi işlemciye denk
4000serisi masaüstünde henüz daha çıkmadı.4800h normalde toplama PC de hangi işlemciye denk
R7 3700x e göre karşılaştırdığımızda4000serisi masaüstünde henüz daha çıkmadı.
Reis son çıkan tufların hepsinde az çok illa sorunluHayır ağırlığı iyi artık öyle şey kalmadı oyuncu diye ağır olacak diye bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır o 3000 serilisinde sorunlu 4000de değil
Zaten apu işlemci olcak masaüstünde yani ekran kartsız sistem toplayacaklar için4800h normalde toplama PC de hangi işlemciye denk
Hayır tuf kendini düzeltti oldukça iyiReis son çıkan tufların hepsinde az çok illa sorunlu
3700x ten daha az performanslı ama laptop için şuanda en güçlü cpu denebilir.Hem 8 çekirdekliR7 3700x e göre karşılaştırdığımızda
Reis son çıkan tufların hepsinde az çok illa sorunlu
Herhalde ben yine pc toplayacağım ne baksam toplama pc yerini tutmuyo bı fiyat bandında alsan mutlu olmıcalsın demekki benim gözlemlerim bunlar artık üni ye geçerken macbook alabilirsem ne ala alamassam gerçi o zmana dolar düşer inşZaten apu işlemci olcak masaüstünde yani ekran kartsız sistem toplayacaklar için
Hayır tuf kendini düzeltti oldukça iyi
He at bi link de bakalım ne varmışDell 4800h laptopu almanı tavsiye ederim ayrıça bu ülkede doların kısa vadede düzelmesi mümkün değil
knk o yasadışı şeyleri zaten direk laptop alıp yaparsan yakalırsın o laptop a extra bişeyler yapmak falan gerekirdi (belki yanlış biliyorumdur)Belkide laptop alsam yasadışı şeyler yapıcaktım bende ne alırsam hayırlısı buymuş diyerek yoluma devam edeyim bu arada sistemi de söyleneden geçmeyeyim
Zaten yasadışı bişey yapmam ben de o göz yok şaka bi yana .knk o yasadışı şeyleri zaten direk laptop alıp yaparsan yakalırsın o laptop a extra bişeyler yapmak falan gerekirdi (belki yanlış biliyorumdur)
Niye yasadışı yapacan foruma mı ddos saldırısı yapcan yoksa önceki o saldırıyı yapan senmiydin ?Belkide laptop alsam yasadışı şeyler yapıcaktım bende ne alırsam hayırlısı buymuş diyerek yoluma devam edeyim bu arada sistemi de söyleneden geçmeyeyim
He at bi link de bakalım ne varmış
ŞşŞşŞşŞŞşşNiye yasadışı yapacan foruma mı ddos saldırısı yapcan yoksa önceki o saldırıyı yapan senmiydin ?