Neler Yeni

Monster notebooklar alınır mı ?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Gördüğüm kadarıyla Monster ile arasındaki fark belleği 8GB yapıp, işlemciyi i5-10300H'a yükseltmek olmuş. Bir yerden kısıp, bir yerden veriyor kısacası; fakat ekran yenilemesinin 144Hz olması da bir avantaj.

Atyxah

80+ Silver

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
120 hz, İps panel ekran, 16 GB ram daha ağır basıyor Benim için
8GB Belleği ileride 16GB yaparım diyorsanız, @muralty arkadaşın önerdiği Acer Nitro'da işlemcinin bir tık iyi olmasıyla ve 144Hz panel ile güzel bir tercih olabilir. Hiç kullanmamış olmama rağmen, kişisel olarak Acer'e karşı bir ön yargım var. Bilgisayarcıda çalıştığım dönem Acer laptop çok fazla geldiği için sanki hep bozulacakmış gibi bir his oluştu; fakat tabii ki yalnızca asılsız ve tesadüfi bir ön yargı da olabilir.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Alınır.
Monsterde çok sorun yaşayan var ama bu fiyata daha iyisi zor bulunur hocam.
Açıkçası sürekli teknik sorunlar ile uğraşmak istemiyorum o yüzden ekran kartından veya ram'dan kısıp daha kaliteli marka almak pek sorun olmaz benim için. Rami ileride yükseltirim ekran kartı'da pek umrumda değil

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Ekran 144 hz olan modeli mı bu ?
Evet o ürün.
Ayrıca bir şey eklemek istiyorum. Bana saçma gelse de, arkadaşım Monster laptop satın alırken 8GB ram ekletmenin 499Tl olmasına rağmen, aldıktan sonra 8GB ekletmek istediğinde 700Tl istediklerini söyledi. Bilgi kesin değil, belki o yanlış anlamıştır, bu yüzden bana saçma geldiğini söyledim.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Evet o ürün.
Ayrıca bir şey eklemek istiyorum. Bana saçma gelse de, arkadaşım Monster laptop satın alırken 8GB ram ekletmenin 499Tl olmasına rağmen, aldıktan sonra 8GB ekletmek istediğinde 700Tl istediklerini söyledi. Bilgi kesin değil, belki o yanlış anlamıştır, bu yüzden bana saçma geldiğini söyledim.
hocam ben eklettim aynı fiyat

rookie27

80+ Gold
Açıkçası sürekli teknik sorunlar ile uğraşmak istemiyorum o yüzden ekran kartından veya ram'dan kısıp daha kaliteli marka almak pek sorun olmaz benim için. Rami ileride yükseltirim ekran kartı'da pek umrumda değil
Hocam arkadaşım Tulpar kullanıyor hangi seri olduğunu bilmiyorum ama çok güzel FPS değerleri var memnun.
Sadece uzun kullanımlarda 5/6 saat ısındıgı için ara ara DROP oluştuğunu belirtiyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Monster ile ilgili yaşayabileceğin birkaç problem var(abra serisi için konuşuyorum tulpar serisi çok iyi)
Termal macunu kalitesiz
Intel apu sürücüleri güncelleştirdiğin zaman mavi ekran alabiliyorsun
Onun dışında bir problemi yok, malzemesi de kaliteli

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Monster ile ilgili yaşayabileceğin birkaç problem var(abra serisi için konuşuyorum tulpar serisi çok iyi)
Termal macunu kalitesiz
Intel apu sürücüleri güncelleştirdiğin zaman mavi ekran alabiliyorsun
Onun dışında bir problemi yok, malzemesi de kaliteli
Biraz araştırdığım zaman ölü piksel sorunu olduğunu duydum. Gerçekten öyle bir şey varmı ?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Biraz araştırdığım zaman ölü piksel sorunu olduğunu duydum. Gerçekten öyle bir şey varmı ?
Hayır bende yok, o biraz şans işi. Olsa da olmasa bir probleminiz var ise 30 gün içinde birebir değişim hakkınız var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo ile gelmişti ürün bana gayet de korunaklıydı bende çıkmadı yani

Top Bottom