Beyfendiiii6
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 17,513
- Konu Sahibi Konu Sahibi
120 hz, İps panel ekran, 16 GB ram daha ağır basıyor Benim için10200H ile 4600H'ı karşılaştırmadınız umarım.
120 hz, İps panel ekran, 16 GB ram daha ağır basıyor Benim için10200H ile 4600H'ı karşılaştırmadınız umarım.
Gördüğüm kadarıyla Monster ile arasındaki fark belleği 8GB yapıp, işlemciyi i5-10300H'a yükseltmek olmuş. Bir yerden kısıp, bir yerden veriyor kısacası; fakat ekran yenilemesinin 144Hz olması da bir avantaj.
8GB Belleği ileride 16GB yaparım diyorsanız, @muralty arkadaşın önerdiği Acer Nitro'da işlemcinin bir tık iyi olmasıyla ve 144Hz panel ile güzel bir tercih olabilir. Hiç kullanmamış olmama rağmen, kişisel olarak Acer'e karşı bir ön yargım var. Bilgisayarcıda çalıştığım dönem Acer laptop çok fazla geldiği için sanki hep bozulacakmış gibi bir his oluştu; fakat tabii ki yalnızca asılsız ve tesadüfi bir ön yargı da olabilir.120 hz, İps panel ekran, 16 GB ram daha ağır basıyor Benim için
Ekran 144 hz olan modeli mı bu ?
Açıkçası sürekli teknik sorunlar ile uğraşmak istemiyorum o yüzden ekran kartından veya ram'dan kısıp daha kaliteli marka almak pek sorun olmaz benim için. Rami ileride yükseltirim ekran kartı'da pek umrumda değilAlınır.
Monsterde çok sorun yaşayan var ama bu fiyata daha iyisi zor bulunur hocam.
Evet o ürün.Ekran 144 hz olan modeli mı bu ?
hocam ben eklettim aynı fiyatEvet o ürün.
Ayrıca bir şey eklemek istiyorum. Bana saçma gelse de, arkadaşım Monster laptop satın alırken 8GB ram ekletmenin 499Tl olmasına rağmen, aldıktan sonra 8GB ekletmek istediğinde 700Tl istediklerini söyledi. Bilgi kesin değil, belki o yanlış anlamıştır, bu yüzden bana saçma geldiğini söyledim.
Hocam arkadaşım Tulpar kullanıyor hangi seri olduğunu bilmiyorum ama çok güzel FPS değerleri var memnun.Açıkçası sürekli teknik sorunlar ile uğraşmak istemiyorum o yüzden ekran kartından veya ram'dan kısıp daha kaliteli marka almak pek sorun olmaz benim için. Rami ileride yükseltirim ekran kartı'da pek umrumda değil
Biraz araştırdığım zaman ölü piksel sorunu olduğunu duydum. Gerçekten öyle bir şey varmı ?Monster ile ilgili yaşayabileceğin birkaç problem var(abra serisi için konuşuyorum tulpar serisi çok iyi)
Termal macunu kalitesiz
Intel apu sürücüleri güncelleştirdiğin zaman mavi ekran alabiliyorsun
Onun dışında bir problemi yok, malzemesi de kaliteli
Hayır bende yok, o biraz şans işi. Olsa da olmasa bir probleminiz var ise 30 gün içinde birebir değişim hakkınız varBiraz araştırdığım zaman ölü piksel sorunu olduğunu duydum. Gerçekten öyle bir şey varmı ?