Monster hazır sistem alınır mı?

Hocam 7800x3d 32 gb ram ve ekran kartli kasayi nasil 60 k civari topladin ben 5060ti liyi 78 k ya tipluyorum
hocam yanlış anladınız ekran kartı dahil değil zaten ekran kartına sahip konu sahibi arkadaş ekran kartı olmadan diğer bileşenleri söyledim

Bilgisayar çok iyi dediğin gibi neredeyse aynı fiyat hatta dünyanın en iyi oyun işlemcisine sahip ama ne yazıkki peşin giç bir şekilde hiçbir karta bölmüyor :( yani bu ekonomide taksitsiz bir şey alınmıyor biliyorsun peki bir şey sorayım yani ben bu monsterlardan birini alsam çok mu büyük hata yaparım sizce? Yani bilmiyorum 12 ay peşin çok büyük göz kırpıyor sonuçta :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada şöyle sorayım diyelim monsterı aldım performans açısından üzer mi?
https://www.hepsiburada.com/game-ga...ye-sistem-pm-HBC00009JL7D5?magaza=GarajOnline
taksitli bu sistemler var bakabilirsiniz

Pchocası bugün paylaştığı sistem çok daha uygun. Almayı düşünüyorsanız özellikleri aynı :).

Taksit imkanı cezbediyorsa alınır hocam. Lakin PSU 750W, 100K lık sistem için az, en az 850w gold olmalı ilerde değiştirirsiniz. Ramler bi tık giriş seviyesi kalıyor. Monster Anakart yazıyor lakin ECS veya başka bir OEM üreticinin markalanmış hali. MSI, ASUS gibi markalar kadar hızlı BIOS güncellemesi alamazsın. Bir de soğutucu 7800X3D ısınan bir işlemci, 240mm sıvı soğutma onu ucu ucuna kurtarır. 360mm olsaydı kafa rahat ederdi. İlerde değiştirsin bunları acelesi yok.
hocam işlemiciyi Ryzen 9 9950x3d yapıyorum ve 360mm sıvı soğutucu ile de güçlendirdim ekstra olarak ramleri 6000mhz yaptım
bu şekilde soğuyacağına inanıyorum işlemcinin bu alacağım işlemci hem oyun hem amatör yayıncılık için uygun olur mu bu sistem bu şekilde

hocam işlemiciyi Ryzen 9 9950x3d yapıyorum ve 360mm sıvı soğutucu ile de güçlendirdim ekstra olarak ramleri 6000mhz yaptım
bu şekilde soğuyacağına inanıyorum işlemcinin bu alacağım işlemci hem oyun hem amatör yayıncılık için uygun olur mu bu sistem bu şekilde
360mm soğutucuyu farklı yerden alın hocam monsterın ki kalitesiz. İşlemci bu arada gereksiz gibi. 7800X3D oyun performansı konusunda zaten canavar, yayın vs açarsanız da sıkıntı olmaz. İlerde yükselirsiniz canınız isterse.

360mm soğutucuyu farklı yerden alın hocam monsterın ki kalitesiz. İşlemci bu arada gereksiz gibi. 7800X3D oyun performansı konusunda zaten canavar, yayın vs açarsanız da sıkıntı olmaz. İlerde yükselirsiniz canınız isterse.
Hocam teşekkür ediyorum son bir soru sorayım size hangi marka anakartın üstüne kendi logosunu koydu acaba tahmininiz var mı yani bios’u güncellemeye kalksak kendi sitelerinden mi acaba yine

Geri