Arama sonuçları: *

1. omerb.gzck

ACİL Windows kurulum ekranı M2ssd gözükmüyor

Herkese merhaba pc yi yeni aldık üzerine kingston NV2 Pcle 4.0 NVM2 M.2 ssd taktık önceden farklı bilgisayarlara kurun yaptığım win 10 kurulum flas belleği ile kurulum yapmak istiyorum ancak m2ssd biosta görünüyor ancak kurulum ekranında sürüvü gözükmüyor acil çözmemiz gerekiyor bu sorunu...
  2. omerb.gzck

Öneri ACER NİTRO 16 Almaya Karar Verdim satıcı hakkında soru işaretlerim?

Anladım hocam teşekkürler değerlendireceğim
  3. omerb.gzck

Hb nin ürününe git dedipimde aynı kullanıcı yorumları geliyor hb aynı satıcı üzerinden kendi güvencesiyle mi satıyor yoksa farklı bi durum mı var çözemedim nasıl oluyor tam olarak
  4. omerb.gzck

Benim paylaştığım satıcı daha önce forumda paylaşılmış alanlarda olmuş hördüğüm kadarıyla @GirayHan mesaj atamadım o yüzden buraya ekliyorum sipariş ettim demişsiniz bir konu başlığı altında satıcı hakkında sorun yaşadınız mı pc hakkında memnuniyetiniz nedir
  5. omerb.gzck

memnun musunuz hangi modeli nereden aldınız
  6. omerb.gzck

online alışveriş bazen baya sıkıntı yapıyor gerçekten 1714684511 yorumu çok fazla olması ve bazı yt kanallarının bu linki paylaşması üzerine yöneldim buna ancak yorumlardaki bir kaç ekran sıkıntısı takıldı aklıma
  7. omerb.gzck

nasıl bir yol izlediniz bu iade sürecinde
  8. omerb.gzck

yorumu çok fazla açıkçası nasıl garantiye alabilirim kendimi youtubede cihaz tv var kendisi bu link üzerinden almış cihazı aynı satıcıdan
  9. omerb.gzck

ofisten değil sadece intten satış yapıyoruz vb. gibi bir durum olur mu genelde olumlu mu bakılır bu duruma
  10. omerb.gzck

Arkadaşlar merhabalar yine forum üzerinden aldığım tavsiye üzerine araştırmalarım sonucu cihazı çok beğendim ihtiyaclarımı karşılayacağını düşünerek aşağıya linkini bırakmış olduğum ACER NİTRO 16 Laptop modelini almaya karar verdim ürün yorumlarına baktığımda ıps ekranla alakalı olarak ölü...
  11. omerb.gzck

Öneri Victus 16 i7 14700hx rtx4060 sistem bu fiyata alınır mı yerine öneri ne olur?

43k yı aşmamam gerekiyor uzun yıllar kullanmayı planlıyorum
  12. omerb.gzck

Öneri Victus 16 i7 14700hx rtx4060 sistem bu fiyata alınır mı yerine öneri ne olur?

Ne tür sorunlar yaşadın victusta aynı özelliklerde nitro bulunur mu
  13. omerb.gzck

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r1001nt-intel-core-i7-14700hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-8gb-freedos-16-1-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-9j205ea-pm-HBC00005K4JIJ Bulduğum ürün bu fiyatına değer mi sorun yaşar mıyım? Bu fiyatta daha iyisi var mı i7 14700hx olması benim beğenmeme sebep...
  14. omerb.gzck

Öneri Öğrenciler İçin Telefon Hattı UCUZ Önerisi

Arkadaşlar kendi adıma olacak bir hatta geçmem gerekiyor uygun fiyatlı faturalı bir tarife arıyorum yüksek dk ve sms ihtiyacım yok internette 5 6 gb gibi olsa yeterlidir şimdilik önerileriniz nedir
  15. omerb.gzck

MAX 35.000TL bandında Gaming Laptop Önerisi

Üniversitede kullanmak için genel olarak yazılım tasarım ve analiz programları arada sırada oyun oynayacağım güçlü bir bilgisayar almak istiyorum malum model ve seçenek çok fazla forumdan öneri almak istedim 35 k yı geçmezse sevinirim
  16. omerb.gzck

Öneri Vergisiz Telefon Önerisi

bende indirimli fiyattan göstermiyor garip şekilde destek kısmına da yazdım ama genel sorun düzelecek vs dediler eğitim indirimini aktif ettim fiyat hala eski fiyat gözküyor
  17. omerb.gzck

hocam m34 11k oluyor samsung sitesinde
  18. omerb.gzck

Arkadaşlar vergisiz telefon hakkım ile bir cihaz almak istiyorum kalite fiyat performans açısından üzmiyecek idare edicek seviyede önerdiğiniz cihazlar nedir
  19. omerb.gzck

iPad Air 5 ile TAKAS edebilecegim LAPTOP Onerisi

Tabletin takas fiyati kac olmali sence
Top Bottom