Neler Yeni

iPad Air 5 ile TAKAS edebilecegim LAPTOP Onerisi

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
Arkadaslar hala garantisi devam eden jutusu faturasi vs tam olan sim kartli kalemli 256gb olan ipad air 5 im var apple sitesinde suan 35.300 TL olan bir tablet bunu iyi bir gaming laptop ile 2.elde takaslamak istiyorum hangi modeller ile takaslayabilirim uzerine su kadar koy bunla et tarzinda yada bununla et tarzinda model onerileriniz olursa cok sevinirim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ben sana almanın sağlıklı olucağı modelleri söyleyeyim sende filtreleme ile uygun fiyat aralığındaki en iyi donanımlılara bak. Lenovo markasının laptopları olur, Acer olur, MSI olabilir, Asus da TUF değil de ROG bulursan iyi olur, Gigabyte da da düz Gigabyte değilde Gigabyte Aorus olan laptoplara bakabilirsin bu modeller iyidir.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sana almanın sağlıklı olucağı modelleri söyleyeyim sende filtreleme ile uygun fiyat aralığındaki en iyi donanımlılara bak. Lenovo markasının laptopları olur, Acer olur, MSI olabilir, Asus da TUF değil de ROG bulursan iyi olur, Gigabyte da da düz Gigabyte değilde Gigabyte Aorus olan laptoplara bakabilirsin bu modeller iyidir.
Tabletin takas fiyati kac olmali sence

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tabletin takas fiyati kac olmali sence

Piyasasına bakmalısınız ikinci elde, takas karşılığı alıcak kişi piyasanın bir tık altı sayabilir, genelde takasta öyle bir tık altı saymayı tercih ederler daha kolay satmayı düşünürek. Ama dediğim gibi piyasasını bilmiyorum tabletin.

Top Bottom