Arama sonuçları: *

1. Ç

Ets 2 Çalışmayı Durdurdu Hatası!

Nasıl yani?
  2. Ç

Ets 2 Çalışmayı Durdurdu Hatası!

Merhabalar biz arkadaşlarımla okulda çok sıkıldığımız için tahtaya oyun yükleyip arada sırada oynuyoruz (Okul yönetimi derslerimizi etkilemediği sürece karışmıyor yani yasak değil) Steamde satın aldığım için steamden indirmeyi denedim(vpn ile steam indiriliyor fakat steamın içinden hiç bir...
  3. Ç

Monster Aryond A32 alınır mı?

monster markalı ürün alınmaz (ama ucuzsa alınır yani)
  4. Ç

Abdullah Hacıgül’ün Zehirli Oku

hocam bunamı takıldın merak etme 1 hafta sonra 8 tl olur
  5. Ç

Abdullah Hacıgül’ün Zehirli Oku

aynı sistemi monitörsüz bir şekilde 3 gün önce daha pahalya almış olmam sigara yakasım var ama dolar 8 tl iken onada param yetmez
  6. Ç

Ne olur stok getir abi

abdullah abi yapmak md2 çocuk istemek musluk ve su ama @Mehmet Yılmaz banlamak onu
  7. Ç

İnternete nasıl kablolu bağlanabilirim

tamam teşekkürler kral
  8. Ç

tamam hocam sağol 1609067199 peki bir tak çalıştır wifi adaptör alsam windows kurulurken onu kullanabilirmiyim
  9. Ç

evet var 4 tane lan isimli 2 tane tel isimli kablonet Docsis 3.0 802.11n/ac 1609066915 lan kısmına takacağım dimi
  10. Ç

merhaba ben yeni bir bilgisayar topladım anakartımda wifi desteği olmadığı için kablolu bağlanmak istiyorum modemim kablosuz ne yapmam lazım sadece kablonun bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayara takmam yeterli mi?
  11. Ç

Wifi adaptörünü windows 10 kurarken kullanabilirmiyim?

Hocam bu driverız tak çalıştır
  12. Ç

Wifi adaptörünü windows 10 kurarken kullanabilirmiyim?

Merhaba yeni bir bilgisayar topladım anakartım b450m s2h v2 Anakartımda wifi desteği olmadığı için adaptör aldım acaba bunu taktıntan sonra Windows kursam işe yararmı kurulum ekranında internete bağlanabilir miyim ?
  13. Ç

Yardım Aynı anda 2 driver yükleme

rtx 2060 ekan kartım birde bütün marka modellerin driver ı aynı mı oluyor mesela msi 2060 ile inno 3d ninki aynımı
  14. Ç

m2 ssd nasıl takılır?

tamam o zaman inşallah bişey olmaz takıyorum 1608805737 birde m2 Soğutucu almak istiyorum o zaman ne yapmalıyım
  15. Ç

m2 ssd nasıl takılır?

alın hocam
  16. Ç

m2 ssd nasıl takılır?

peki soökmeden taksam sıkıntı çıkarmı ısıdan dolayı falan
  17. Ç

m2 ssd nasıl takılır?

hocam zaten youtube da kağıdı yerinden söküp öyle takıyorlardı
  18. Ç

m2 ssd nasıl takılır?

Merhaba sistemim için incehesap gaming gecesinden 499 TL'ye team mp33 512 gb aldım. ama ssd geldi ve üzerinde bir kağıt var kağıdın üstünde warrant void if removed yazıyor ama sanırım m2 ssd yi takarken kağıdı üzerinden çıkartıp öyle takmamız gerekiyor şimdi ne yapmalıyım?
  19. Ç

Yardım Aynı anda 2 driver yükleme

Merhaba ben yeni sistem topladım ama driver konusunda sıkıntı yaşıyorum mesela ben bi driver kurdum ama sonra yenisi çıktı onu nası lkuracapım bende ekran driverı yüklü yenisin yüklerken eskisi kendini otomatik olarak kaldırırmı yoksa kaldırmama gerek yokmu ya da önce kaldırıpp sonramı...
Top Bottom