Neler Yeni

Yardım Aynı anda 2 driver yükleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
burak ibrahim
Merhaba ben yeni sistem topladım ama driver konusunda sıkıntı yaşıyorum mesela ben bi driver kurdum ama sonra yenisi çıktı onu nası lkuracapım bende ekran driverı yüklü yenisin yüklerken eskisi kendini otomatik olarak kaldırırmı yoksa kaldırmama gerek yokmu ya da önce kaldırıpp sonramı yükleyeceğim
birde beta driverı yüklersem sıkıntı olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Merhaba ben yeni sistem topladım ama driver konusunda sıkıntı yaşıyorum mesela ben bi driver kurdum ama sonra yenisi çıktı onu nası lkuracapım bende ekran driverı yüklü yenisin yüklerken eskisi kendini otomatik olarak kaldırırmı yoksa kaldırmama gerek yokmu ya da önce kaldırıpp sonramı yükleyeceğim
birde beta driverı yüklersem sıkıntı olur mu?
Kaldırmadan direkt yenisini yükle, ekran kartı marka modelin nedir ? AMD ise beta yükleme güncelinde bir sürü sorun varken betada çok sıkıntı yaşayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
burak ibrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaldırmadan direkt yenisini yükle, ekran kartı marka modelin nedir ? AMD ise beta yükleme güncelinde bir sürü sorun varken betada çok sıkıntı yaşayabilirsin.
rtx 2060 ekan kartım
birde bütün marka modellerin driver ı aynı mı oluyor mesela msi 2060 ile inno 3d ninki aynımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,375
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom