Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayar Açılırken Siyah Ekranda Kalıyor

Klavye çalışmıyor, bilgisayar tepki vermiyor
  2. B

Bilgisayar Açılırken Siyah Ekranda Kalıyor

Herkese iyi forumlar. Başlıktan da anlayacağınız gibi bilgisayar tuşa bastıktan sonra hiç bir tepki vermiyor ve böylece kalıyor. Bir kaç gün önce oyun oynarken aniden gitti tekrar açmaya çalıştığımda böyle oldu. Format attım, ekran kartı driverını kurup reset attıktan sonra tekrar böyle oldu...
  3. B

2.el ekran kartı GpuZ değerleri

Evet açabilirim, ne yapmamı önerirsiniz
  4. B

İşlem görmediğini söyledi. Macun için bir kere içini açmış onun harici bir şey yok sanırsam inşallah 😁
  5. B

Teşekkür ederim
  6. B

7. B

Değerleri yarı yarıya göstermesinin bir olayı mı var?
  8. B

Herkese iyi forumlar. 2.el bir asus direct cu2 r7 265 ekran kartı alacağım yarın. Kart kutulu falan çok kullanılmamış temiz duruyor. 60 65 derece arası çalışıyor, güzel gibi duruyor. Fakat aklımda bi kaç soru var. Resimde de görüldüğü gibi GpuZ değerlerinde kartın bandwidth değeri 89.6 normal...
  9. B

İkinci el GTX 960 aldım ancak şüpheliyim

Yaw arkadaş bu ne cahilliktir araştırmadan neden alıyorsunuz ya :d .s.s.s
  10. B

Sistemim boot etmiyor

Herkese iyi forumlar. İlk olarak bir kaç hafta önce başıma geldi bu olay. Bilgisayarımda 1tb hdd ve 120gb ssd vardı, sistem ssd'de kuruluydu. Hdd yi satıp yerine bi 500lük daha ssd alıcaktım neyse velhasıl hddyi söktüm, sistem ssd de bulunmasına rağmen, ssd sata 1 de boot 1 de olmasın rağmen...
  11. B

Sürekli %100 Kullanım

Bu değerler benimkine göre az. Asıl sıkıntım fazla kullanıma girip fps düşürmesinden ziyade anlık donma yaşamam. Eski oyunlarda Mafia 2, Witcher 1, TR2013, vb fpsim 100+, değerler düşük, ancak anlık donma yaşıyorum dakkada 1 kere 2 kere yapıyor bazen 5 10 saniye kendine gelemiyor çok sık yapıyor...
  12. B

Sürekli %100 Kullanım

crucial storage executive, crystal disk info gibi programlardan kontrol ettim durumları düzgün görünüyor ssd ve hdd iki ayrı disk kullanıyorum ve fark etmiyor oyun hangi diskte olursa olsun anlık donma yapıyor
  13. B

Sürekli %100 Kullanım

İnternette test videolarından karşılaştırma yapıyorum bir aksilik göremiyorum benimki gibi olmuyor düşük fps bir yana anlık donmalar daha can sıkıyor unturned gibi bir oyunda bile dakikada bir donması normal mi 1604152577 Turbo boost çalışıyor 4ghz de çalışıyor oyunlarda, yüksek performansta...
  14. B

Sürekli %100 Kullanım

Herkese iyi forumlar. Rx580 ve i3 9100F kullanmaktayım, çoğu oyunda %100 kullanıma giriyor ve fps 30-40 arasını geçmiyor. Yine her oyunda anlık bir kaç saniyelik donmalar yaşıyorum. Ekran kartının kullanımı dalgalanıyor 0 oluyor 30 oluyor 40 60 80 100 sürekli değişiyor %100 de sabit kalmıyor...
  15. B

Turbo Boost Çalışmıyor

En fazla 60 65
  16. B

Turbo Boost Çalışmıyor

Herkese iyi forumlar. i3 9100f işlemci sahibiyim, stock olarak 3.6ghz turbo boosta girince 4-4.2 ghze kadar çalıştırması gerekiyor, fakat benimki stock haliyle bile 3.5ghz çalışıyor turbo boost açılmıyor, hiç olmayacak oyunlarda işlemci yüzde yüz kullanıma giriyor ekran kartı darboğaz yiyor ve...
Top Bottom