Arama sonuçları: *

1. A

Crosair Hs35 vs Rampage Drop Plus

Hs 35 de 7.1 yok drop plus daha iyi dışarı için
  2. A

İnceleme Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme

Jak ile kullanırsan Mic kalitesi düşer 7.1 çalışmaz ledler yanmaz
  3. A

Rampage Rm-K 60 Drop Plus

2.el
  4. A

Yardım G102 VE DROP PLUS

Teşekkür ederim 1602523786 Teşekkürler Artık 7.1 teknolojisini denemek istiyorum umarım iyidir eski kulaklığın Logitech g230 ama sol taraftan az ses geliyor ve mic bozuk
  5. A

Yardım G102 VE DROP PLUS

Arkadaşlar merhaba mouse olarak Logitech G102 LightSync önerdiler 170Tl onu almayı düşünüyorum kulaklık içinse Rampage Drop Plus güzel gibi sizce nasıldır Mikrofon ve ses önemli! KONU AMACI MOUSE KÖTÜYSE ÖNERİN ANCAK HERKES BUNU ÖNERDİ KULAKLIK NASILDIR İYİMİ KÖTÜMÜ
  6. A

RAMPAGE DROP PLUS MI ARCTİS 1 2019 MU

ARKADAŞLAR RAMPAGE DROP PLUS 365TL 0 ARCTİS 1 2019 360Tl 2.el Temiz Sizce hangisi Valorant tarzı oyunlar için alacağım mikrofonda önemli
  7. A

Peki Bumu Arctis 1 2019 mu 360Tl
  8. A

Yardım Kulaklık önerme

Arkadaşlar 350-400 Limitim var 5Tl üstüne çıkarım başka çıkamam sesi ve mikrofonu iyi oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
  9. A

Arkadaşlar 365Tl için sizce nasıldır Ses çok önemli mikrofonda 2.planda önemli sizce nasıldır yada önermisiniz 7.1
  10. A

kulaklığıma garip bir şey oldu

Herkese merhaba kulaklığımı pcye taktığımda ses geliyor ancak mikrofon çalışmıyor nedendir
  11. A

Kulaklığıma bir şey oldu

merhaba Logitech G230 kulaklığımı PC ye taktığımda youtubedan ses geliyor ancak valorant oyununa girdiğimde ses tamamiyle gidiyor
Top Bottom