T.P.G.
80+ Titanium
bende öyle diyordum, ama birden fazla kişinin geri dönüş yapmasıyla artık inanmıyorumBen keremden duyduğumu söylüyorum kanka. Çok emin konuşuyor
bende öyle diyordum, ama birden fazla kişinin geri dönüş yapmasıyla artık inanmıyorumBen keremden duyduğumu söylüyorum kanka. Çok emin konuşuyor
340 tl olan linki atar mısınız340 TL civarına sipariş verdim sabah inşallah övüldüğü kadar iyidir performansı, benim için mikrofonu daha önemli bakicam gelince
Trendyol cüzdan bonusu ve kaydet kazan 50Tl kuponu ile aldım ana fiyatı heryerde 399Tl civarı sanırım ben bulamadım başka .Zaten trendyolda tek satıcı var başka yok.340 TL olan linki atar mısınız
Denedik çünkü, bir arkadaşım da aynı şeyi söylüyor.Ben keremden duyduğumu söylüyorum kanka. Çok emin konuşuyor
Kardeşim sennheiser 820 d nin rakibi sen ne diyorsun ya. Gelmiş geçmiş en iyi kulaklık. Muhteşem al al ne duruyorsun alArkadaşlar 365Tl için sizce nasıldır Ses çok önemli mikrofonda 2.planda önemli sizce nasıldır yada önermisiniz 7.1
sen banlanmamışmıydın yaDostum bunlar palavra. Öyle bir şey yok inanma bunlara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu da düşünmüyorum. Max rakibi HS60 olabilir. Dediğiniz saçma. Fury X için de aynısı dendi Cloud ll den Fury X'e geçip bana özelden memnun etmedi diyen çok kişi var.
Ben senin yalan söylediğini düşünmüyorum zatenDenedik çünkü, bir arkadaşım da aynı şeyi söylüyor.
Onun denettiği diğer iki arkadaşı da aynı şeyi söylüyor.
Peki Bumu Arctis 1 2019 mu 360TlBen senin yalan söylediğini düşünmüyorum zaten
1 günsen banlanmamışmıydın ya
2.elDrop Plus daha iyi ama arctis 1 nerede 360 lira?